Obavijesti

Sport

Komentari 20

Klopp pred vratima Liverpoola, Rodgersu za raskid 14 mil. €

Klopp pred vratima Liverpoola, Rodgersu za raskid 14 mil. €
1

SIGURNA OKLADA Na to da će se bivši trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp (48) preseliti na Anfield dobili biste samo 13 kuna na deset uloženih u kladionici...

VIDEO

Ne smijemo biti neskromni. Sjetite se kako je Liverpool izgledao kad sam ga ja preuzeo, bio je tek osmi u Engleskoj, a pogledajte gdje smo danas, branio se Brendan Rodgers. Nije mu pomoglo.

Naime, prije tri godine preuzeo je “redse” na osmom mjestu pa poslije 300 milijuna funti ulaganja uspješno došao do - desetog mjesta u ligi. Ne čudi onda što je dobio nogu, a ne čudi ni što je spremna crvena kapa za novog trenera na Anfieldu.

- Prije bih uzeo Jürgena Kloppa nego Ancelottija, mora više toga dokazati - komentirao je Jamie Carragher.

S klupskom legendom slažu se i kladionice, koje nude tečaj 1.30 na dolazak Kloppa kod Dejana Lovrena. Jedini ozbiljan kandidat još je Ancelotti s koeficijentom 3.75, a Frank de Boer (15.00), Walter Mazzarri (26.00) i Ronald Koeman (34.00) spadaju u sferu nagađanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naravno da Jürgena zanima Premier liga, i to ne samo četiri najbolja kluba, nego i neki iza njih - rekao je Kloppov agent Marc Kosicke čim se stručnjak odselio iz Dortmunda.

- Njemu je zanimljivije da bude na stadionu na kojem osjeća energiju navijača i stvara razliku nego da negdje drugdje lovi trostruku krunu - gotovo je potvrdio dogovor Kosicke.

Liverpool opet neće moći štedjeti. Osim što će dati Kloppu barem šest milijuna eura godišnje, Rodgersu za otkaz mora platiti kompenzaciju od čak 14 milijuna eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...