Obavijesti

Sport

Komentari 25

Klopp priprema teren: 'Neću ni ja vječno biti trener Borussije'

Klopp priprema teren: 'Neću ni ja vječno biti trener Borussije'
1

Čovjek koji je od Borussije napravio jednu od najjačih momčadi u Europi stalno je na meti ostalih europskih velikana. Rekao je da neće ostati do kraja karijere u BVB

VIDEO

Jürgen Klopp muči se u njemačkom prvenstvu, ali rezultati u Ligi prvaka pokazuju da i dalje radi dobar posao u dortmundskoj Borussiji. Stalno se spominje kao nasljednik Arsenea Wengera, pa je pitanje koliko ga još BVB može zadržati. 

- Bio sam u Mainzu 18 godina i onda sam rekao - dosta. Tako će biti i ovdje, ne želim vječno biti na istom mjestu. Prošlo je šest godina, nisam siguran koliko će proći prije nego dođe vrijeme za nešto drugo - objasnio je Klopp. 

Upravo zato shvaća zašto su crno-žute napuštali Sahin, Kagawa, Götze, Lewandowski, ali i zašto će ih napustiti Marco Reus

- Logično je da poslije uspješnih sezona nismo uspjeli zadržati momčad na okupu. Svi ti igrači imaju svoje snove, ne možemo ih natjerati da ostanu. U igri su najveći svjetski klubovi i veliki novac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ono što mu je važno jest da je u Dortmundu stvorio kvalitetan sustav koji je klubu omogućio da nastavi dalje svaki put kad proda najboljeg igrača. 

- Moja ideja nije ni bila da Götze igra u klubu od 18. do 34. godine. Jedni odlaze, drugi dolaze - zaključio je Klopp. 

U subotu gostuje kod Paderborna u lovu na tek četvrtu pobjedu u Bundesligi. U prvih 11 utakmica Borussia je na tri pobjede i deset bodova, tek jedan bod iznad zone ispadanja. U Ligi prvaka klub ima četiri pobjede u isto toliko utakmica, uz gol-razliku 13-1 i osiguran nastavak natjecanja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu