Obavijesti

Sport

Komentari 4

Kovačić: Moj se gol samo činio laganim. Trebali smo pobijediti

Kovačić: Moj se gol samo činio laganim. Trebali smo pobijediti
2

Mateo Kovačić zabio je 2. prvenstveni gol za Inter u remiju kod Palerma (1-1), što ga nije do kraja zadovoljilo jer nisu pobijedili. Ipak, zadovoljan je svojim napretkom

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić opet je vukao Inter u talijanskom prvenstvu. 20-godišnji veznjak zabio je izjednačujući gol za "nerazzurre" na gostovanju kod Palerma u 42. minuti. Osvaldo mu je ostavio loptu, a Kova precizno pogodio lijevi donji kut gola Sicilijanaca za 1-1.

- Moj se gol činio laganim , ali Osvaldo je napravio sjajan posao svojom kretnjom - rekao je Mateo nakon utakmice.

VIDEO

Momčad Waltera Mazzarrija u drugom je poluvremenu mogla i povesti nakon što je Icardi zabio u gužvi, ali glavni sudac poništio je gol zbog vrlo sumnjiva zaleđa .

- Za mene se to činio kao regularan gol . Međutim moramo nastaviti ovim putem i još više napredovati svakom utakmicom. Trebali smo pobijediti , no tako je to u nogometu. Naše su misli već na Atalanti - dodao je Kovačić.

VIDEO

Mateo je ove sezone procvjetao u napadačkom dijelu . Zabio je tri gola Stjarnanu u kvalifikacijama Europske lige, a dodao po jedan i Sassuolu te sada Palermu u Serie A.

- Puno se trudim na treninzima , čak i prošle sezone kad sam manje igrao. Popravio sam se u obrambenom i pucačkom dijelu, a imam vremena postati još bolji jer sam još uvijek mlad - istaknuo je hrvatski reprezentativac.

Kova se za kraj osvrnuo na Interovo pojačanje u veznom redu, Čileanca Garyja Medela koji s njim kontrolira sredinu terena.

- Stvari se sjajno razvijaju za Garyja. Sad se ne bojimo izgubiti loptu . Fantastičan je potez kluba što ga je odlučio dovesti. Sad mogu biti odlučniji i trošiti manje energije - zaključio je Kova.

Matea su posjetitelji portala Goal izabrali u najbolju momčad trećeg kola Serie A. Na golu je Mattia Perin iz Genoe, u zadnjoj liniji Maicon (Roma), Rugani (Empoli), Danilo (Udinese), Acerbi (Sassuolo), u vezi su uz Kovačića Florenzi (Roma), Pogba (Juventus) i Kurtić (Fiorentina), a u napadu Antonio Cassano (Parma) i Carlos Tévez (Juventus.)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu