Obavijesti

Sport

Komentari 53

Kramarić još jednom strijelac, Zagorac obranio bod za Split

Kramarić još jednom strijelac, Zagorac obranio bod za Split
4

Split je vodio na poluvremenu, a Andrej Kramarić izjednačio početkom nastavka. U završnici utakmice Danijel Zagorac obranio je sve napade domaćih za rezultat 1-1

VIDEO

Nakon velike europske pobjede protiv Feyenoorda, igrači Matjaža Keka samo su se za trenutak opustili u hrvatskom prvenstvu, što je bilo dovoljno da RNK Split odnese jedan bod s Kantride. Završilo je 1-1, što znači da Dinamo ima šest bodova više od Rijeke na vrhu ljestvice nakon 13 odigranih kola. 

Split je poveo u 44. minuti. Sokol Cikalleshi započeo je akciju, koju je asistencijom na desnu stranu nastavio Marko Rog. Tamo je natrčao Ivan Ibriks i pogodio suprotni kut svojeg imenjaka Vargića za 0-1 i kraj prvog poluvremena. 

Rijeka je u nastavku počela s jačim napadima, a isplatili su se u 55. minuti. Anas Sharbini bio je asistent, a Andrej Kramarić uklizavanjem stigao do svojeg 15. gola u prvenstvu i nastavio nevjerojatnu seriju golova u ovoj sezoni. Zabio je 23 gola u 24 utakmice. 

Kekovi igrači uputili su ukupno 11 udaraca u okvir gola, no nisu pronašli put pored Danijela Zagorca. Sharbini je jedini u tome uspio, na asistenciju Kramarića s lijeve je strane šesnaesterca pucao desnom nogom iz prve, a lijepi udarac završio je na prečki u 70. minuti utakmice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U posljednjim minutama Rijeka je pokušala na silu, iz gužve nešto napraviti, ali prvo je Zagorac obranio pokušaj Mitrovića, a onda je obrana Splita očistila nakon opasnog prebacivanja Jugovića poslije kornera Rijeke u drugoj minuti nadoknade. 

I dok je Rijeka zapela na -6 u odnosu na Dinamo, još uvijek ima devet bodova plusa u odnosu na Hajduk. Split se izjednačio s Lokomotivom na četvrtom mjestu sa 17 bodova, 18 manje od Dinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića