Obavijesti

Sport

Komentari 24

Kramarić: Malo smo prikočili u nastavku, kao Nijemci na SP-u

Kramarić: Malo smo prikočili u nastavku, kao Nijemci na SP-u
7

Nismo se baš nadali da ćemo voditi protiv Hajduka na poluvremenu 4-1. U drugom poluvremenu smo malo stali i igrali koliko treba, kaže Kramarić, koji je zabio tri gola

VIDEO

Samo 31 minuta trebala je Andreju Kramariću (23) za hat-trick Hajduku. U prva dva kola prvenstva zabio ih je već pet, a otkad je prije manje od godinu dana došao u Rijeku dao ih je 35.

- Golovi Hajduku su mi jedni od najdražih u karijeri. U svakom slučaju, ovo mi je najdraži hat-trick u karijeri. Bilo ih je. Protiv Istre, nekoliko u Kupu... Ali ovo mi je sjajan motiv da budem još bolji - rekao je Andrej Kramarić.

Bili su na Kantridi i njegovi najvjerniji navijači.

- Roditelji me dođu gledati svaku utakmicu. Prate me i drago mi je da su me vidjeli u ovakvom izdanju. Tri gola u jadranskom derbiju, to se ne zaboravlja - sretan je Andrej.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rijeka je u jadranskom derbiju krenula silovito. Mogli su Splićani i više nastradati, no u poluvremenu kao da su se dogovorili da budu milostivi. Nešto poput Nijemaca protiv Brazila na SP-u (7-1)...

- Ha, ha... Istina je da smo malo stali u drugom poluvremenu, igrali smo koliko nam je trebalo. Ma, pa ni mi se nismo nadali takvom rezultatu protiv Hajduka nakon samo pola sata igre. Zbog toga smo u nastavku malo usporili. Osim toga, pa za četiri dana čeka nas jako teška utakmica na Farskim Otocima - rekao je Kramarić.

Riječanima nije trebao veći motiv od najave Harija Vukasa, Hajdukova pomoćnog trenera. Rekao je kako Rijeka ima kompleks Hajduka. Pitanje je samo koliki bi rezultat bio da su bez takvih kompleksa.

- Ne želim to uopće komentirati jer u zadnje vrijeme oni samo kukaju. To je već previše. Rekao sam da želim da se Hajduk podigne na višu razinu, barem bi nam liga bila zanimljivija.

Slavlja unatoč velikoj pobjedi nije bilo. Jučer je im je trener Matjaž Kek dao slobodan dan, a u četvrtak slijedi treće pretkolo Europske lige protiv Vikingur Gote s Farskih Otoka.

- To će nam biti teža utakmica nego ova. Igrat će zatvoreno i bit će ih teško probiti. No ne mislimo stati, ni Rijeka ni ja - najavio je Andrej Kramarić. 

Prošle je sezone Rijeka preko Stuttgarta ušla u Europsku ligu. Bila je to najava sjajne sezone, u kojoj su osvojili Kup, a na početku ove i Superkup.

- Glupo bi bilo najaviti da ćemo se opet plasirati u Europsku ligu jer još nismo prošli ni Farske Otoke. Volio bih da opet razveselimo navijače i napunimo Kantridu - rekao je napadač Riječana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz