Obavijesti

Sport

Komentari 125

Kup kralja: Barcelona izborila polufinale protiv Real Madrida

Kup kralja: Barcelona izborila polufinale protiv Real Madrida
1

Nakon što su u srijedu u polufinale Španjolskog kupa kralja prošli Real Madrid i Sevilla, dan kasnije priključili su im se nogometaši Barcelone i madridskog Atletica

VIDEO

Momčad Tita Vilanove ponovno je dokazala veličinu pobijedivši na gostovanju vrlo dobru Malagu 4-2. Andalužani su prije tjedan dana na Nou Campu izvukli remi 2-2.

Katalonci su na La Rosaledi tri puta dolazili u vodstvo, da bi sudbinu domaćih napokon zapečatio Lionel Messi pogotkom glavom u 80. minuti.

Ranije su za Barcelonu zabijali Pedro, Pique i Iniesta, dok su na 1-1 i 2-2 za momčad Manuela Pellegrinija izjednačavali Joaquin i Santa Cruz.

Real Madrid bit će prvi domaćin u "clasicu" iduće srijede. Uzvrat će se na Nou Campu igrati četiri tjedna kasnije, 27. veljače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zanimljivo je da se Realu dva "clasica" vežu na uzvratni dvoboj Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. U sedam dana Luka Modrić i suigrači igrat će najprije uzvratni dvoboj kupa 27. veljače, zatim ligaški "clasico" drugog ožujka te, na koncu, uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Uniteda petog ožujka.

U istom će terminu igrati Atletico Madrid protiv Seville. Madriđani su u četvrtak obranili 2-0 prednost iz prvoga četvrtfinalnog dvoboja protiv Betisa na gostovanju u Sevilli, gdje je završilo 1-1.

Neizvjesnosti nije bilo jer su domaći na 1-1 izjednačili u 90. minuti. Pretkraj prvog poluvremena gosti su došli u vodstvo preko Diega Coste nakon katastrofalne pogreške domaćeg stopera Antonija Amaye.

Kup kralja, uzvratne utakmice četvrtfinala:

  • Malaga – Barcelona 2-4, ukupno 4-6 (Joaquin 12, Santa Cruz 68 / Pedro 8, Pique 49, Iniesta 76, Messi 80)
  • Betis – Atletico Madrid 1-1, 1-3 (Molina 90-11m / Diego Costa 45)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu