Obavijesti

Sport

Komentari 17

"Pa ja sam prvi trebao dobiti otkaz, toliko o kladionicama"

"Pa ja sam prvi trebao dobiti otkaz, toliko o kladionicama"
6

Engleske kladionice sve više favoriziraju Leicester u borbi za naslov. No te iste kladionice uoči nove sezone predvidjele su kako će Ranieri prvi dobiti "pedalu"

VIDEO

Leicester nastavlja najljepšu nogometnu priču u posljednjih dvadesetak godina. Nitko ovako nije šokirao svijet od Blackburnovog osvajanja Premiershipa 1995. godine. 

"Lisice" su razbile Manchester City na Etihadu 3-1, a moglo je biti i još golova u mreži Joea Harta. Već nakon sat vremena bilo je 3-0. Leicester je 7. veljače 2015. godine bio 20. sa 17 bodova. A 6. veljače 2016. godine "lisice" su prve s 53 boda.

Tko bi na početku sezone rekao da će Jamie Vardy "drmati" engleskom ligom, da će Riyad Mahrez raditi čuda na terenu. Pa ovaj dvojac prije četiri godine gotovo da nije postojao na nogometnoj sceni. Vardy je igrao u Halifax Townu, a Mahrez je dobivao mrvice u rezervnoj momčadi Le Havrea. Lani se Leicester borio za ostanak, a ove sezone bori se za naslov. I ide mu jako dobro.

"Ne vjerujem kladionicama"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igramo opušteno i bez pritiska jer nemamo imperativ osvajanja lige. Moji dečki izađu na teren i jednostavno uživaju. Pričekajmo još malo, dosta je bodova u igri. Ovo je sjajno za Premiership, nitko ne zna tko će osvojiti naslov - rekao je Claudio Ranieri. 

Kladionice su sad na strani Leicestera. 

- Ma, ne vjerujem im! Prema kladionicama ja sam bio prvi menadžer koji je trebao otkaz. OK, ne vjerujem im, ali nadam se da su sad u pravu - dodao je Ranierikojeg čeka nevjerojatan bonus ako Leicester osvoji ligu.

Kad je Talijan dolazio u Leicester klub je u ugovor ugradio klauzulu prema kojoj će Ranieri dobiti po 100.000 funti ako završi na 17. mjestu (posljednjem koje osigurava ostanak u ligi). 

Za svako mjesto iznad toga na Ranierijev račun sjest će po još 100.000 funti. Preračunato, ako Leicester osvoji naslov, Ranieri će dobiti 1,7 milijuna funti bonusa što je oko 2,3 milijuna eura. 

Leicester dobio najveće pojačanje

Nema loših vijesti za navijače Leicestera

Pobjeda protiv Cityja pa produljenje ugovora s Vardyjem. Sve ide kao po loju.

- Presretan sam što sam dobio priliku napraviti nešto posebno s ovim klubom. Nikad nisam vidio ovakav momčadski duh - rekao je Jamie Vardy, koji je potpisao novi ugovor s Leicesterom do 2019. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića