Obavijesti

Sport

Komentari 228

Ludnica u Leicesteru: 'Lisice' su zabile pet komada Unitedu

Ludnica u Leicesteru: 'Lisice' su zabile pet komada Unitedu
1

Manchester United pretrpio je drugi poraz u petom premijerligaškom kolu protiv Leicestera u gostima. Iako su "crveni vragovi" vodili 3-1, na kraju su izgubili 5-3...

VIDEO

Novi šok za navijače Manchester Uniteda. Leicester je pobijedio "crvene vragove" 5-3 u nevjerojatnoj utakmici na King Power stadionu i ostavio njihova trenera Louisa van Gaala zabrinuta lica. Kako i ne bi, njegov klub nije uspio pobijediti u četvrtoj od pet utakmica, a protiv novaka u ligi uspio je prokockati vodstvo od 3-1.

Početak je bio kao iz snova za goste iz Manchestera. U 13. je minuti Falcao asistirao Van Persieju koji je glavom zabio za 1-0, a samo tri minute poslije Wayne Rooney proigrao je Ángela di Maríju koji krasnim lobom vara Kaspera Schmeichela.

No "lisice" su pokazale da se neće tako lako predati. Već u 17. minuti Vardy je probio desni bok i dao Ulloi koji vraća na 2-1, a nakon Herrerina gola u 12. minuti drugog dijela, dogodio se još jedan preokret na koji Van Gaalovi momci nisu mogli odgovoriti.

Pet minuta nakon gola za 3-1 Nugent smanjuje iz penala, a uraganske tri minute zaključuje Esteban Cambiasso, bivši igrač Intera, preciznim šutom za izjednačenje. Nakon toga Van Gaal vadi iz igre Falcaa i Di Maríju, no taj mu se potez nije isplatio jer je njegova ekipa u završnici potpuno potonula.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedanaest minuta prije kraja De Laet je pronašao novu rupu u obrani crvenih i servirao Vardyju šansu "jedan na jedan" s De Geom koju nije propustio i bacio je u delirij više od 30.000 navijača. Kada je četiri minute poslije Blackett skrivio još jedan penal za domaće i dobio crveni karton, a Ulloa pogodio s bijele točke, postalo je jasno da je tu priči o bilo kakvom uspjehu Uniteda kraj.

Ovo je prvi put u premijerligaškoj povijesti da je United nakon vodstva od dva gola izgubio utakmicu, a Leicester je tek šesta momčad koja je "vragovima" zabila pet ili više golova. Koliko su "lisice" bile precizne govori podatak da su zabili iz svih svojih pet udaraca u okvir.

U drugoj utakmici u istom terminu WBA je pobijedio Tottenham 1-0 golom Morrisona.

Premiership, 5. kolo

  • Leicester - Manchester United 5-3
  • Tottenham - WBA 0-1
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 228
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova