Obavijesti

Sport

Komentari 61

Loš start u sezonu: Funtana i Istra mogli bi biti prekretnica

Loš start u sezonu: Funtana i Istra mogli bi biti prekretnica
1

Hajduk u 16-finala Kupa igra kod županijskog ligaša Funtane. Jedini koji je potpisao produljenje ugovora, Maloča, vjeruje kako bi ova utakmica mogla biti prekretnica

VIDEO

Premda bi se na Poljudu u normalnim okolnostima Kup ogled sa županijskim ligašem Funtanom smatrao formalnošću, sedam utakmica u nizu bez pobjede ipak pozivaju na oprez. Razlika u kvaliteti je velika, Hajduk bi to morao proći bez većih problema, no u okviru Kupa su se događala i veća iznenađenja.

- Svjesni smo lošeg starta u sezonu, jučer smo obavili razgovor s trenerom u svlačionici i nadamo se kako će Kup ogled s Funtanom i prvenstveni dvoboj s Istrom, protiv koje nismo slavili još od Balakova, biti prekretnica - kazao je kapetan Mario Maloča, za sada jedini koji je potpisao produženje ugovora.

- Zadovoljan sam svojim ugovorom, jako je dobar za naše prilike, svjestan sam da mi klub ni ne može ponuditi više i zato sam potpisao. Najvažnije mi je da sam zdrav, da igram i zato ne postavljam uvjete.

Kapetan ne strahuje od eventualnog kiksa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Istina, gubile su neke prvoligaške momčadi ovako rano u Kupu, no vjerujem da ćemo to odraditi bez većih problema. Ipak smo mi Hajduk, iako ne igramo dobro kao prošle sezone, ja prvi, pa onda i svi ostali.

Teško je objasniti da igrači Hajduka odigraju u samo tjedan dana dvije potpuno različite utakmice.

- Nismo toliko loše ni igrali, ali primimo glupi gol i odmah je i rezultat loš. Dominiramo, stvaramo šanse, nije to toliko loše, koliko su loši rezultati. Ali, krenut će to sve na bolje – uvjeren je Anton Maglica, koji je obećao više golova u nastavku sezone.

- Puno se trošim u obrani, nastojim pomoći, i onda mi nedostaje svježine u napadu, pa i promašim poneku šansu. Bit će bolje, nadam se već protiv Istre.

Tudor je na put poveo najbolju momčad, izostaju tek Anđelković, Mikanović i Vlašić zbog ozljeda, te Domej koji je zaradio virozu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića