Obavijesti

Sport

Komentari 61

Lovren: Pogriješio sam i htio sam se sakriti ispod stola...

Lovren: Pogriješio sam i htio sam se sakriti ispod stola...
5

U teškim trenucima moramo imati glave gore i zaboraviti ovo te pronaći način kako da budemo bolji. I ostale momčadi gube kod kuće, rekao je hrvatski stoper 'redsa'

VIDEO

Dejan Lovren morao je ugasiti profil na Instagramu zbog budala i prijetnji smrću nakon utakmice protiv West Hama. Bilićeva momčad razbila je Liverpool na Anfieldu 3-0, a hrvatski stoper Liverpool pogriješio je kod drugog gola na utakmici.

Nakon utakmice navijači su ga ismijavali na društvenim mrežama, a neki su otišli i korak dalje sa sramotnim uvredama i prijetnjama prema našem igraču.

- Utakmica je završila je već sam je zaboravio. Napravio sam usr*** pogrešku. Što mogu sad napraviti? Minutu nakon te pogreške htio sam se sakriti ispod stola. Ali u tim trenucima morate zaboraviti na to i imati glavu gore. Nisam to trebao napraviti, ali pogreške se događaju - rekao je Dejan Lovren, prenosi Daily Mail.

Hrvatski stoper petljao je s loptom blizu svog šesnaesterca, ostao je bez nje, a West Ham je u nastavku te akcije poveo 2-0 na Anfieldu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Takve pogreške neće uzdrmati ni mene ni moju momčad. Ja sam prvi koji sam razočaran u sebe, ali to je sad iza mene jer putujem s Hrvatskom na važne utakmice. Nakon toga nas čeka Manchester United - rekao je Lovren i dodao:

- U teškim trenucima moramo imati glave gore i zaboraviti ovo te pronaći način kako da budemo bolji. I ostale momčadi gube kod kuće. Mogli smo imati više bodova, ali nemamo. Idemo dalje - rekao je Dejan Lovren.

Bilić stao uz Lovrena

Liverpool je izgubio zbog Lovrena? Ne, ne, ne. Gledajte, napravio je pogrešku, a što su radili ostali igrači njegove momčadi? Oni nisu griješili?, rekao je Slaven Bilić za Guardian i dodao:

- Naravno da smo presretni zbog pobjede. Kad na Anfieldu nakon 20 minuta držite nulu i imate aut, sretni ste. A mi smo dobili 3-0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu