Obavijesti

Sport

Komentari 55

Lovren: "Rodgers me vidi kao lidera; idemo u Milano dobiti"

Lovren: "Rodgers me vidi kao lidera; idemo u Milano dobiti"
1

Hrvatski reprezentativni branič Dejan Lovren otkrio je kako se često druži s Lazarom Markovićem, kako Balotellija smatra pozitivno ludim, a Jelavićev odlazak razumije

VIDEO

Hrvatski reprezentativni branič i 25 milijuna eura plaćeno pojačanje Liverpoola Dejan Lovren osvrnuo se na prve mjesece u peterostrukom prvaku Europe Liverpoolu, pitanjima oko reprezentacije, ali i iskustvima na terenu protiv najvećih zvijezda Premiershipa.

Privikavanje na klub s Anfielda, kaže, bilo je lakše zbog suigrača iz Southamptona Adama Lallane i Rickyja Lamberta.

- Pomogli su mi dosta za adaptiranje jer su oni većinom suigrači s ostalima iz reprezentacije. Drago mi je što imam i Lazara Markovića, ipak pričamo isti jezik, haha. Svaki dan smo zajedno, pričamo, uživamo - rekao je Lovren u intervjuu za Novu TV.

Nije krio riječi hvale za trenera Brendana Rodgersa, koji od Lovrena ima velika očekivanja.

- Prije transfera sam dosta razgovarao s njim na mobitel i, jednostavno, čovjek me vidi kao lidera u obrani, makar sam mlad s 25 godina, ali to mi je jako drago čuti jer znam da vjeruje u mene. Ja se nadam da ću se odužiti na najbolji mogući način - kaže Lovren.

Neizbježno je bilo pitanje i o Mariju Balotelliju.

- Smiješan je, lud je. Na pozitivan način je lud, i drag je dečko stvarno je - otkrio je.

Odgovor na pitanje tko je najteži napadač za čuvanje u Premiershipu nije mu bio lagan.

- Ova liga je definitivno najjača liga na svijetu. Ima svakakvih napadača; brzih, malih, jakih, visokih... Namučio sam se protiv Agüera, Lukakua, ali i Rooneyja i Van Perisieja. To su stvarno zvijezde i ekstra igrači tako da se jako teško nositi s njima. Ali doveli su me da pokažem svoj potencijal i svoje znanje i nadam se da sam se dobro nosio s njima - iskren je Lovren, koji je otkrio i svoja očekivanja od utakmice protiv Italije.

- Očekivanja su da bismo mogli uzeti ta tri boda i zauzmeti prvo mjesto na tablici. Mislim da imamo šanse, kvalitetna smo momčad. Imamo fantastičan start, u prve tri utakmice imamo devet bodova, to ima jako malo ekipa u ovim kvalifikacijama i jednostavno ne smijemo sad posustati. Idemo tamo pobijediti - uvjeren je Lovren.

Komentirao je i odlazak Nikice Jelavića iz reprezentacije.

- Dobar sam s Nikicom jer smo relativno blizu, živi nedaleko od mene. Znao sam da on nije pretjerano sretan kad dođe u reprezentaciju, zbog neigranja. Ja ga mogu shvatiti jer svako želi igrati za reprezentaciju - rekao je.

A za mlade igrače kaže: "Nekad ti treba nova, svježa sredina i mislim da svi igrači koji su pozvani s razlogom su tu jer su stvarno dobri igrači. Kramarić, naravno, pokazalo se da je pogodak što je prešao u Rijeku, zabija golove i vraća mu se sve."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica