Obavijesti

Sport

Komentari 32

Löw i Ronaldo složni: Brazil je jedini pravi favorit za naslov!

Löw i Ronaldo složni: Brazil je jedini pravi favorit za naslov!
2

Moć i energija na domaćem terenu daju Brazilu nešto ekstra. Momčad je puno bitnija od individualnih klasa i igranje kod kuće je prednost za njih, rekao je Löw

VIDEO

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw vjeruje kako brazilski 'selecao' zbog svog domaćinstva ima vrlo dobre šanse za osvajanje naslova svjetskog prvaka. 

- Brazil je najveći favorit za mene. Njihova moć i energija na domaćem terenu daju im nešto ekstra. Momčad je puno bitnija od individualnih klasa i igranje kod kuće je velika prednost za Brazil - rekao je Löw te dodao: 

- Međutim, Argentina je ponovno postala jako moćna momčad, a Kolumbija je jedna od trenutačno najboljih svjetskih momčadi. Ne treba ni spominjati ekipe kao što su Španjolska, Italija i Nizozemska. Belgija je jedna od momčadi koje su pritajeni favoriti, a Japan je najjača azijska ekipa - zaključio je Löw. 

Brazilsku reprezentaciju kao glavnog favorita za osvajanje naslova, na koji Brazilci čekaju još od 2002. godine, vidi i 'originalni' Ronaldo ističući kako bi primjerice Argentina mogla iznenaditi. 

- Brazil je moj favorit, ali Argentina, uz Njemačku i Španjolsku, nas sve skupa može iznenaditi. I to nikako ne bi bilo lijepo - za stranicu Fife priča dvostruki svjetski prvak, vodeći strijelac natjecanja s 15 golova u četiri nastupa, trostruki osvajač Fifinog izbora za igrača godine i jedan od najboljih svjetskih nogometaša svih vremena. 

- Izvuče li Brazil lakšu skupinu to naravno može biti dobra stvar, ali mislim kako jedan Brazil kod kuće ne treba sjediti i nadati se laganoj skupini. Motiva neće nedostajati, a izbornik je sjajan motivator koji zna izvući najbolje iz igrača koje ima na raspolaganju - rekao je Il Fenomeno za kraj ističući kako se nada da ga Miroslav Klose, koji je na 14 postignutih golova, neće prestići.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka