Obavijesti

Sport

Komentari 86

Ludilo u Parmi: Milan uzeo tri boda u utakmici s devet golova

Ludilo u Parmi: Milan uzeo tri boda u utakmici s devet golova
1

Padaju golovi na sve strane u Italiji. U drugom kolu prvenstva bilo ih je tri po susretu, a najveći dio obavili su milanski klubovi. Inter je zabio sedam, a Milan pet pogodaka

VIDEO

Mateo Kovačić opet je bio na vrhunskoj razini u pobjedi Intera protiv Sassuola, no plavo-crni i dalje gledaju u leđa gradskom rivalu. Nakon jako loše igre na pripremama, do vrha ljestvice na početku sezone stigao je Milan. 

Ekipa Pippa Inzaghija u prvom je kolu pobijedila Lazio s 3-1, a u drugom u gostima Parmi zabila pet. Pobjeda 5-4 znači da crveno-crni na račun gol-razlike drže vrh ljestvice ispred također stopostotnih Juventusa i Rome. 

U nedjeljnom susretu Giacomo Bonaventura zabio je prvi, u 25. minuti za 0-1. Izjednačio je bivši član Milana Antonio Cassano samo dvije minute poslije, ali na poluvrijeme Milan ide s dva gola viška. Pogađali su Keisuke Honda u 37. i Jeremy Menez u 45. minuti iz penala. 

Felipe je u 51. minuti smanjio na 2-3, Nigel de Jong u 68. vratio na dva razlike, a 37-godišnji Alessandro Lucarelli zabio za 3-4 pet minuta poslije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Potez susreta napravio je Menez u 79. minuti, kad je petom zabio za 3-5, a konkurirali bi mu Mattia De Sciglio i Diego Lopez za suradnju iz 89. minute da se ne radi o autogolu. Branič je zabio gotovo s centra jer je golman nespretno reagirao na njegovo dodavanje. 

Milan, Juve i Roma jedini su s dvije pobjede iz dvije utakmice. Lista će biti kraća za barem jedno ime već sljedećeg tjedna jer u subotu Juventus gostuje kod Inzaghijevih. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića