Obavijesti

Sport

Komentari 94

Dajte da se igramo: Kovačić i Modrić donijeli Realu pobjedu!

Dajte da se igramo: Kovačić i Modrić donijeli Realu pobjedu!
8

SJAJNA AKCIJA Mateo Kovačić je ušao u igru u 78. minuti, a sedam minuta kasnije asistirao je Modriću za prekrasan pobjednički gol Real Madrida

VIDEO

Nogometaši Real Madrida su uz dosta muke pobijedili Granadu u gostima 2-1 i ostali u priključku za vodećom Barcelonom . Strijelac za Granadu je bio Youseff El Arabi dok su za Real zabili Karim Benzema i Luka Modrić fenomenalnim šutom za pobjedu u 85. minuti utakmice. Luka je bio uvjerljivo najbolji nogometaš na utakmici.

Otkad je Zinedine Zidane sjeo na klupu, Real na Santiago Bernabeuu pobjeđuje kao iz šale dok u gostima to ide nešto teže. Pa ipak, Real je bio bolji večeras iako je Granada itekako mogla zapapriti 'kraljevima'.

U 30. minuti utakmice Karim Benzema je zabio za 1-0, Granada je došla do izjednačenja preko El Arabija nakon pogreške Luke Modrića . Modrić je pokušavao izbjeći protivničke igrače, ali mu je zasmetao glavni sudac. Veznjak Reala je izgubio loptu i pao je gol za izjednačenje. Velika nepravda za hrvatskog reprezentativca koji je do tog trenutka bio najbolji igrač utakmice.

Luka je nastavio sa sjajnom igrom, a iskupio se u stilu! Mateo Kovačić je ušao u igru u 78. minuti zamijenivši Isca, a samo sedam minuta kasnije asistirao je Modriću za prekrasan pobjednički gol Reala. Hrvatski vezni dvojac bacio je Granadu na koljena i osigurao Realu vrijedna tri boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića