Obavijesti

Sport

Komentari 175

Maloča produljio, Vršajević i Milović još čekaju, Milić odlazi

Maloča produljio, Vršajević i Milović još čekaju, Milić odlazi
1

Kapetan je potpisao novi ugovor, a trojka kojoj iduće godine istječu ugovori, Milović, Vršajević i Milić, još pregovaraju. Ne potpišu li, mogli bi završiti u drugoj momčadi

VIDEO

Svoj četvorici igrača Hajdukove standardne obrane, Vršajeviću, Maloči, Miloviću i Miliću sljedeće godine istječu ugovori. Hajduk je pokrenuo pregovore o produženju, no za sada je potpisao samo kapetan Mario Maloča.

S obzirom da igrač koji je pred istekom ugovora, šest mjeseci ranije, bez odštete, može potpisati za novi klub, Hajduk se želio osigurati i na vrijeme produžiti ugovore s četvoricom kojima ugovori istječu u ljeto 2015. godine.

- Jučer smo na obostrano zadovoljstvo produžili ugovor s kapetanom Mariom Maločom, produženje smo ponudili i ostalima i čekamo njihove odgovore - kazao je jučer predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Zajedničko je svoj četvorici da im je u planu transfer u inozemstvo, no isto tako i da konkretnih ponuda koje bi zadovoljile i njih i klub ljetos nije bilo. Delikatno je to što su Vršajević, Maloča i Milović u godinama kada su već trebali osigurati pravi transfer, dok je kod Milića problem što nije do kraja razvio potencijal. Odnosno, nije se profilirao na nekoj od pozicija, pa igra u veznom redu, na mjestu stopera ili na lijevom boku. 

- Antonio Milić neće produžiti ugovor s Hajdukom jer bi to u ovom trenutku bilo loše za njegovu karijeru - kazao je njegov menadžer Tonči Martić i dodaje:

- Antonio je već tri sezone u Hajduku, nikako ne dobiva priliku na lijevom stoperu, što je njegova prirodna pozicija, niti se na taj način može nametnuti za transfer. U prvom planu nam je odlazak u inozemstvo, gdje su lijevi stoperi traženi i gdje bi puno lakše razvio svoj potencijal. On respektira trenera, suigrače i klub, no mora misliti na svoju budućnost.

Produženjem ugovora Hajduk želi osigurati povoljnu pregovaračku poziciju uoči zimskoga prijelaznog roka, kada bi svu četvoricu želio transferirati. U slučaju neuspjelih pregovora, nije nemoguće da se oni koji ne potpišu presele u B momčad, ili čak na tribine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica