Obavijesti

Sport

Komentari 211

Mamić: Dinamo je prevelik klub da bi razvijao igrače Barcelone

Mamić: Dinamo je prevelik klub da bi razvijao igrače Barcelone
3

Suradnja Dinama i velike Barcelone jako je dobra, no trener i sportski direktor 'modrih' Zoran Mamić odbacio je mogućnost da iz Barce igrači dolaze na posudbu

VIDEO

Želimo nastaviti seriju pobjeda i što prije 'otključati bravu', rekao je Zoran Mamić te najavio promjene u sastavu za utakmicu trećeg kola HNL-a protiv Zadra (Maksimir, subota 21.00).

Dinamova obrana u prvim utakmicama sezone ne ulijeva povjerenje, a novi stoper 'modrih' Sigali zasad se ne čini kao pojačanje.

- Gledali smo snimku utakmice odmah u avionu po povratku iz Aalborga. Ne treba secirati svaku njegovu pogrešku. Imao je pogrešku na samom početku utakmice, ali ostalo je igrao odlično. Poludjet ćemo ako ćemo secirati svaku pogrešku.

Iz Barcelone je jučer došao njihov mladi igrač Dani Olmo (16), potpisao je na tri godine i od njega se u budućnosti puno očekuje.

- Ne želim stavljati pritisak na njega, vidi se o kakvom se igraču radi po statistici. Vjerujte, bit će još takvih slučajeva.

Čini se kako je odnos s Barcom odličan. U Kataloniju su ovog ljeta otišli Halilovići, a u suprotnom smjeru krenuo je Olmo. Može li se dogoditi da u skoroj budućnosti u Dinamo na posudbu dođe i neki igrač Barcine prve momčadi koji se ne može izboriti za minute kod Enriquea?

- Protiv toga sam, to bi bilo moguće jedino ako dođe igrač kojeg ćemo moći otkupiti. Dinamo je prevelik klub da razvija tuđe igrače.

Iako je Eduardo veliko pojačanje Dinama na golu, u Aalborgu je rijetko izlazio s gol-linije.

- Ako ste pozorno gledali, vidjeli ste da je Aalborg kod prekida s nekoliko igrača stajao u petercu pa mu nije bilo lako izaći. Nije mu karatkeristika da ostaje na liniji.

Hajduku od srca želim da prođe

Osim Hajduka, ostali hrvatski predstavnici su slavili u Europi ovoga tjedna.

- Čestitam Splitu i Rijeci na pobjedi, velik je to dobitak za naš nogomet. Želim vjerovati da Hajduk također može proći i to im želim od sveg srca.

Dinamo je predstavio i novu glasnogovornicu Sandru Špičić te objavio kako prodaja ulaznica za utakmicu s Dancima počinje u ponedjeljak. Cijena ulaznica za sjevernu tribinu je 50, istočnu 70, a zapadnu 100 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 211
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica