Obavijesti

Sport

Komentari 18

Mamić: Henríquez fantastično radi; Wilson: Gol me motivirao

Mamić: Henríquez fantastično radi; Wilson: Gol me motivirao
1

Zoran Mamić bio je zadovoljan domaćom prvenstvenom pobjedom nad Istrom 1961 u Maksimiru (2-0), a posebice Čileancem Henríquezom koji je opet briljirao uz gol

VIDEO

Dinamo je apsolvirao Istru 1961 (2-0) uoči starta nove sezone Europske lige, a trener Zoran Mamić imao je puno razloga za zadovoljstvo. 'Modri' su opet prva momčad MAXtv Prve lige.

- Nema mi smisla ponavljati koliko je Istra dobra u obrani i koliko ih je teško probiti, a čak je i teren danas bio dosta mekan i nije bilo lako kontrolirati loptu. Uvijek je trebao još jedan dodir. Dodamo li tome i kvalitetnu Istru koja se dobro kretala u obrani, onda je jasno da je ovo bila teška utakmica, ali i zaslužena pobjeda.

Puljane je u 48. minuti otključao Ángelo Henríquez. Nakon gola u "vječnom derbiju" na Poljudu, Čileanac je pokazao da je spreman činiti ono zbog čega je i doveden; zabijati golove.

- Ángelo fantastično radi i veliko je bogatstvo imati ga u momčadi. Sretan sam zbog njega što je silan rad nagradio golom i siguran da će biti sve bolji - rekao je Mamić te zaključio kako su u prvom poluvremenu njegovi igrači bili bolji, ali u drugom su zabijali.

Drugi gol u 76. minuti djelo je Wilsona Eduarda, Portugalca koji je tako zabio prvi gol otkako je stigao u svlačionicu "modrih".

- Jako sam sretan. Bitno je da smo došli do pobjede protiv Istre i sad se krećemo pripremati za utakmicu Europske lige. Naravno da me ovaj gol motivirao da u svakoj utakmici pokušam biti što bolji - izjavio je Wilson.

Trener Istre 1961 Igor Pamić nije imao puno toga zamjeriti svojim igračima, tek je požalio što mu se ozbiljnije ozlijedio veznjak Petar Franjić samo nekoliko minuta nakon što je ušao u igru s klupe.

- Nisam zadovoljan jer mi se igrač, barem su takve pretpostavke, teže ozlijedio. Ali neću negativno, toga je u Maksimiru bilo dosta. Solidno smo igrali u obrani, a u fazi napada nam fali nešto. Dobili smo dva gola na postavljenu obranu i to nas smeta. Dinamo je bio bolji, nema se tu što nadodati - kazao je.

Pamić je istaknuo i kako mu ponajbolji igrač Dejan Radonjić, napadač koji je službeno igrač Dinama na posudbi u Puli, nije smio igrati jer je takav bio "džentlmenski sporazum između Zdravka Mamića i Nevena Šprajcera".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe