Obavijesti

Sport

Komentari 29

Mamić: Privilegija je zaigrati ovdje; Antolić: Celtic je favorit

Mamić: Privilegija je zaigrati ovdje; Antolić: Celtic je favorit
11

Dinamo je odradio konferenciju za novinare i trening na Celtic Parku uoči sutrašnje utakmice 2. kola EL. Trener Zoran Mamić rekao je kako momčad zna što ih čeka...

VIDEO

Nogometaši Dinama odradili su formalnosti na Celtic Parku dan uoči važne utakmice drugog kola skupine D protiv škotskog velikana (četvrtak, 21:05). Zoran Mamić svjestan je da će njegova momčad morati pružiti puno više nego u utakmici protiv Astre, posebice protiv Slaven Belupa u prvenstvu želi li doći do pobjede.

- Znamo puno o Celticu, gledali smo sve njihove utakmice i znamo što nas čeka. Celtic je velika momčad koja ima sjajnu atmosferu i stadion, a iako njihovi rezultati nisu toliko dobri koliko bi navijači željeli mi ih maksimalno respektiramo. Privilegija je igrati u takvoj atmosferi te ćemo dati sve od sebe kako bismo prikazali što bolju igru - dodao je trener Dinama.

Iako Celtic nije najbolje ušao u sezonu, ne smije ga se podcijeniti.

- Svaka je utakmica za sebe i ima svoju priču tako da mi je teško reći koliko će to imati utjecaja. Ne pada nam napamet podcijeniti ih, moramo biti jako dobri, bolji nego protiv Astre u prvoj utakmici kako bismo ovdje ostvarili pozitivan rezultat - ističe Mamić pa na tvrdnjama kako Celtic Park vjerojatno neće biti pun do kraja kaže:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislim da će biti dosta ljudi, ali ovdje i 20, 30 ili 40 tisuća napravi sjajnu atmoferu kakvu sam kao igrač doživio rijetko gdje.

Domaći trener Ronny Deila ocijenio je kako će u skupini s Dinamom, Salzburgom i Astrom za prolazak dalje biti dovoljno skupiti deset bodova.

- Mislim da je to dosta za prolazak skupine koja je dobra i svatko može svakoga dobiti; nitko ne odskače (ne)kvalitetom - kaže Mamić koji na pitanje o najboljim pojedincima protivnika ističe dvojicu:

- Imaju puno dobrih igrača: McGregor, Ščepović... Ipak, moramo biti koncentrirani na sve, a ne samo na pojedince. Guidetti? Naravno da je dobro što ne igra jer je u zadnjih nekoliko utakmica bio jako dobar.

Domagoj Antolić otkrio je kako su se igrači pripremali na paklenu atmosferu u Glasgowu.

- Cijela je momčad motivirana i sretna što ćemo sutra istrčati na Celtic Parku. Svi znamo kakva nas atmosfera čeka. Pripremali smo se, znamo mane i vrline Celtica, a čak smo se pripremili i na atmosferu jer su nam treneri pokazavali snimke navijača.

- Sigurno su oni na svom stadionu favoriti, ali znamo svoje kvalitete i nismo se došli predati - zaključio je veznjak kojega je Niko Kovač pozvao za novu reprezentativnu akciju pred utakmice protiv Bugarske i Azerbajdžana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub