Obavijesti

Sport

Komentari 179

Mamić razočaran pristupom: Da smo ispali dao bih ostavku

Mamić razočaran pristupom: Da smo ispali dao bih ostavku
2

Neki igrači očito ne shvaćaju što znači igrati za Dinamo. Ne shvaćaju kakvo je to čast, ali i kakve obaveze ovaj dres sa sobom nosi. Kazne? Ne znam što bih rekao

VIDEO

Dinamo je teškom mukom svladao Opatiju u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa rezultatom 4-2 nakon produžetakaDomaćini su vodili sve do posljednjih trenutaka susreta kada je dosuđen penal za 'modre' koji je realizirao Čileanac Angelo Henriquez i tako ostavio Dinamo na životu. Domaćini su bili jako blizu velikog iznenađenja, a nakon susreta trener Dinama Zoran Mamić bio je očekivano nezadovoljan. 

- U ovoj utakmici je vrijedilo samo što smo prošli dalje, a s ostalim sam jako nezadovoljan, tužan i ljut. Ne znam kako bih uopće opisao kako se osjećam - pričao je Mamić nakon utakmice pa oštro nadodao: 

- Da smo izgubili utakmicu dao bih ostavku na mjesto trenera. Neki igrači očito ne shvaćaju što znači igrati za Dinamo. Ne shvaćaju kakva je to čast, ali i kakve obaveze ovaj dres sa sobom nosi. Kazne? Ne znam što bih rekao... Očigledno je da se ovako ne može igrati. Razgovarat ću s igračima - rekao je vidno razočarani trener 'modrih' u Opatiji. 

Henriquez: Teška utakmica, neopisivo sam sretan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamov spasitelj ponovno je bio sjajni Čileanac Henriquez koji je zabio sva četiri gola. 

- Utakmica je bila teška i teren nije bio lagan. Moram priznati da trava nije bila jako kvalitetna pa nam je bilo teško igrati. Ipak, uz puno truda i trčanja te uz timski rad uspjeli smo na kraju preokrenuti cijelu priču u svoju korist i slaviti. Ovo je prvi put u mojoj karijeri da sam zabio četiri gola u jednoj utakmici i stvarno sam neopisivo sretan. Naravno da trebamo igrati bolje i pokazati bolju igru od ove u Kupu protiv Opatije. Imamo kvalitetu, samo trebamo biti pametni i pokušati na najbolji način ispuniti ono što i mi i trener želimo postići, kako u Kupu i prvenstvu, tako i u Europa ligi - rekao je Henriquez na koga se nadovezao i Franko Andrijašević:

- Nesretno smo primili prvi pogodak, nakon toga smo pokušavali izjednačiti, ali nažalost nismo imali koncentracije u određenim situacijama i prilikama. Na kraju smo zabili gol iz penala, okrenuli cijelu stvar u svoju korist i pobijedili. Kad je ovako loš i težak teren moramo biti dobri, igrati bolje i stvarati puno prilika. Ovo je bila jedna od onih utakmica u kojoj i kad imaš veliku želju jednostavno ponekad ne ide. S druge strane, ipak smo se do kraja trudili i pokazali karakter. Hvala Bogu okrenuli smo utakmicu, upisali pobjedu i prolaz - rekao je Andrijašević. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida