Obavijesti

Sport

Komentari 185

Mandžo zabio 1. gol u Primeri, Simeone je pohvalio pojačanja

Mandžo zabio 1. gol u Primeri, Simeone je pohvalio pojačanja
8

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić zabio je drugi gol Atlética koji je na svom terenu dobio novog prvoligaša Eibara 2-1. To mu je prvi gol u španjolskom prvenstvu

VIDEO

Mariju Mandžukiću trebalo je točno 100 minuta da zabije svoj prvi gol u španjolskom nogometnom prvenstvu. Hrvatski reprezentativni napadač zabio je drugi gol za Atlético koji je Vicente Calderónu pobijedio novog prvoligaša Eibara 2-1.

Gabi je izveo slobodnjak u 25. minuti, a Mandžo glavom s peterca fino pospremio loptu uz desnu stativu gostujućeg golmana Irurete .

VIDEO

I prvi gol domaćina pao je nakon prekida. Miranda je nakon kornera Kokea u 11. minuti glavom pogodio za 1-0. Gosti su se u 34. minuti vratili u igru krasnim golom Arruabarrene , ali ipak nisu kreirali senzaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mario je izašao iz igre u 67. minuti uz zasluženi pljesak tribina. Od tamo ga je pratio i njegov trener Diego Simeone koji izdržava suspenziju nakon prosvjedovanja protiv suđenja u utakmici superkupa.

- Početak je bio jako dobar i stekli smo prednost. Protivnik je stajao daleko od gola i to smo iskoristili u prekidima. Brojevi su važni, trebala nam je ova pobjeda i ostajemo u pozitivi. Moramo se popraviti i na putu smo da to učinimo - rekao je argentinski trener nakon utakmice pa posebno nahvalio pojačanja među kojima je i hrvatski as:

- Čudesno napredujemo zbog rada novih igrača. Remizirali smo i pobijedili, zbog čega možemo mirnije raditi. Prvi smo koji se želimo popraviti i poradit ćemo na tome.

Atléticovi uspjesi nisu mogli proći nezapaženo niti u španjolskoj reprezentaciji, pa je Vicente del Bosque za start kvalifikacija za Euro 2016. pozvao Juanfrana , Kokea i Raúla Garcíju . Mandžo ide pomoći "kockastima".

- Puno će nam igrača biti vani, što se prije nije događalo. Prije smo u vrijeme reprezentativne pauze imali dobru šansu bolje se pripremiti, danas će toga biti manje. To najbolje govori o našem radu u gotovo tri sezone - zaključio je.

U ranijim utakmicama Athletic Bilbao dobio je Levante 3-0, a Cordoba je remizirala sa Celtom iz Viga 1-1. Kasnovečernja utakmica Espanyola i Seville pripala je Andalužanima 2-1 koji će se suprotstaviti Rijeci u Europskoj ligi.

Primera, 2. kolo

  • Athletic Bilbao - Levante 3-0
  • Cordoba - Celta Vigo 1-1
  • Atlético Madrid - Eibar 2-1
  • Espanyol - Sevilla 1-2
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 185
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića