Obavijesti

Sport

Komentari 367

James probio bunker Atletica, Raul Garcia šokirao Bernabeu

James probio bunker Atletica, Raul Garcia šokirao Bernabeu
13

Real i Atletico odigrali su prvu utakmicu Superkupa. Završilo je 1-1. Rodriguez je zabio za Real, Garcia za Atletico. Modrić i Mandžukić igrali su do 78. minute...

VIDEO

Real Madrid i Atletico Madrid odigrali su prvu utakmicu španjolskog Superkupa. Na Santiago Bernabeuu završilo je 1-1. Luka Modrić i Mario Mandžukić igrali su do 78. minute utakmice. James Rodriguez probio je dobro postavljenu obranu Atletico Madrida u 81. minuti. No slavu mu je oteo Raul Garcia koji je dvije minute prije kraja zabio za 1-1. Uzvrat je u petak.

Atletico kreće po UFC pravilima

Atletico je krenuo žestoko, s dva žuta kartona u prvih 12 minuta utakmice (Koke, Siqueira). Real je imao loptu u nogama, u jednom trenutku bilo je to preko 70 posto posjeda, ali Atletico je imao bolje šanse. Dvaput je Mario Mandžukić bio u prilici, prvi put je pokušao izvana iznenaditi Ikera Casillasa, a potom je nenadano dobio loptu u šesnaestercu, ali nije uspio lobati golmana Reala.

Ronaldo u Juanfranovom džepu

Saul je imao možda i najbolju šansu Atletica u prvom dijelu. Iskoristio je zbunjenost Ramosa, pobjegao mu, ali nije imao snage u udarcu.

Real je bio dosta blijed u prvom dijelu. Luka Modrić rezerviran, Toni Kroos nedorečen, Juanfran je spremio Ronalda u mali džep...

Ronaldo van, ulazi spasitelj

U drugom poluvremenu Ancelotti vadi Cristiana Ronalda. Na terenu je od prve minute bio James Rodriguez, senzacija sa Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Gareth Bale je otvorio drugi dio dobrom šansom, bio je to prvi udarac Reala u okvir gola Atletico Madrida...

Bolje je izgledao Real u drugih 45 minuta. Toni Kroos je 20-ak minuta prije kraja utakmice ostao sam na sedam, osam metara od gola. Ali jako loše je reagirao.

Mandžo isprovocirao Ramosa

Luka Modrić bio je solidan u prvom dijelu, u drugom je bio dosta rezerviran. Ništa bolji nije bio ni Mario Mandžukić. Obojica hrvatskih igrača bolje su izgledali u prvih 45 minuta utakmice na Santiago Bernabeuu.

Real je napadao, Atletico je čekao pogrešku pa prijetio iz kontranapada. Mario Mandžukić je "požutio" nakon sukoba s Ramosom. Hrvatski napadač i Španjolac bili su u zračnom duelu, Mandžo je pao na Ramosa, a ovaj ga je udario u lice s poda. Sudac je obojici pokazao žute kartone.

Hrvati izašli, padaju golovi

Real je konačno zabio gol u 81. minuti utakmice. James Rodriguez spasitelj je Reala. Iskoristio je Kolumbijac gužvu u šesnaestercu gostiju i zabio za 1-0.

Rodriguez je prvi Kolumbijac koji je zabio u dresu Reala u 112-godišnjoj povijesti kluba. Nekoliko minuta prije toga Modrić i Mandžukić u isto su vrijeme zamijenjeni.

No gol Rodrigueza kao da je razbudio Atletico. Žestoko su krenuli igrači Diega Simeonea i to im se isplatilo dvije minute prije kraja utakmice kad je Raul Garcia zabio za 1-1. Sjajno se snašao Garcia nakon kornera i zabio vrijedan gol.

Uzvratna utakmica na Vicente Calderonu je u petak.

Mandžo konačno nije izgubio od Luke

Mandžukić i Modrić do ove utakmice igrali su sedam puta međusobno, uz svih sedam pobjeda Luke. Četiri puta Mandžo je gubio u dresu Zagreba protiv Dinama, u dresu "modrih" izgubio je od Tottenhama za koji je tada Luka igrao. Modrić je još dvaput slavio s Realom dok je Mandžo bio u Bayernu. Sad je Mandžo dočekao da nakon utakmice protiv Luke bude neporažen. Ali nije to dočekao na terenu, kao ni njegov suigrač iz reprezentacije. Obojica su zamijenjeni u 78. minuti.

Superkup, prva utakmica (Santiago Bernabeu):

  • Real Madrid - Atletico Madrid 1-1 (Rodriguez 81 / Garcia 88)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 367
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu