Obavijesti

Sport

Komentari 3

Matić: Kod nekih mojih igrača nedostaje samopouzdanja...

Matić: Kod nekih mojih igrača nedostaje samopouzdanja...
1

Jasno da sam svjestan situacije u koju smo se nepotrebno doveli, ali vjerujem da će reakcija igrača biti dobra, rekao je trener Splita u najavi utakmice s Lokomotivom

VIDEO

Uoči utakmice s Lokomotivom, koja je prva u nizu tri gostovanja Splita, pred novinare su izašli trener Ivica Matić i najbolji strijelac Sokol Cikalleshi.

- Ova utakmica nam je vrlo važna iz više razloga. Prije svega jer igramo s direktnim konkurentom za jednu od pozicija koje vode u Europu, a onda i zato jer je to gostovanje na kojem se baš i ne možemo pohvaliti pobjedama. Sutra želimo vratiti izgubljene bodove i dobro raspoloženje, jer je iza nas utakmica u kojoj nismo znali sačuvati prednost od dva gola - kazao je Matić, koji kaže da njegova momčad ima problema sa samopouzdanjem.

- Analizirali smo zadnje utakmice i vidjeli da kod pojedinaca nedostaje samopouzdanja, da se prebrzo gubilo posjed lopte i da nam fali raznovrsnosti. Sve smo to pokušali razgovorima i treningom ispraviti. Nisu oni zaboravili igrati, ai fizički smo u dobrom stanju. Nedostaju nam Bilić, Vrgoč, Roce i Erceg, no ima nas dovoljno da napravimo dobar rezultat u Zagrebu.

Matić je svjestan kako bi još jedan loš rezultat doveo u pitanje i njegov ostanak na klupi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jasno da sam svjestan situacije u koju smo se nepotrebno doveli, ali vjerujem da će reakcija igrača biti onakva kakvu očekujem. Uostalom, ni Lokomotiva se ne može pohvaliti dobrim rezultatima, u zadnjem kolu su remizirali s Belupom. No mi gledamo samo sebe i kako da se vratimo zadovoljni iz Zagreba. Idemo odigrati najbolje što možemo, pa ćemo vidjeti za što je to dovoljno.

Najbolji strijelac Splita Sokol Cikalleshi već je zabijao Lokomotivi, a zabio je i dva gola u remiju protiv Zagreba.

- Kao napadaču cilj mi je i zadatak da zabijam, ali momčad je na prvom mjestu. Svjesni smo kako nas čeka teška utakmica, oni su dobra momčad, ali moramo dati svoj maksimum.

Nakon početnog procesa prilagodbe, Sokol igra sve bolje.

- Fokusiran sam samo na svoj posao, pokušavam dati sve od sebe i biti što bolji. Znate kako je, kad napadač zabija, to svi vide. Ja zabijam, i sretan sam zbog toga, jer sam kasnio s ulaskom u sezonu. Imao sam problema s papirima, nisam igrao neko vrijeme, ali sada se osjećam dobro, upoznao sam sve u klubu, nakon pet mjeseci sam upoznao i grad, i ljude, i sve ide na bolje. Moja karijera i u Splitu i u reprezentaciji ide u pravom smjeru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...