Obavijesti

Sport

Komentari 12

M&M za preokret: Elvir Maloku taksijem u pomoć Milevskom

M&M za preokret: Elvir Maloku taksijem u pomoć Milevskom
3

U posljednjih tjedan dana Milevski i Maloku zabili su na posljednje tri utakmice za prvu i drugu momčad Hajduka. Mladić kaže da je užitak igrati s iskusnim špicom

VIDEO

Prošli tjedan Artem Milevski i Elvir Maloku zabili su za Hajdukove rezerve Croatiji iz Zmijavaca, u subotu su obojica zabili Lokomotivi u derbiju bez gledatelja, a onda i u nedjelju, opet za Hajduk B, u lokalnom trećeligaškom derbiju stobrečkom Primorcu.

Od kad su M&M zaigrali zajedno, krenulo im je toliko dobro da bi ih bilo šteta razdvajati.

- Koristim svaku prigodu, a igram onoliko koliko mi trener daje prilika. Ako treba i za B momčad - kazao je Milevski, koji se trudi vratiti ozbiljnom nogometu nakon šestomjesečne pauze.

I dok su se od nekadašnjeg najboljeg igrača Ukrajine dobre igre i mogle očekivati, jer njegovo znanje nikad nije bilo upitno, struku Hajduka raduje sjajna golgeterska forma mladog Malokua, koji osim odlične realizacije, plijeni i velikom količinom trke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sjajan je osjećaj, jako dugo čekam i sad sam napokon dočekao golove u seriji. Dobro sam radio, slušao trenere i mislim da mi je ovo nagrada za naporan rad - kazao je Maloku nakon pobjede druge momčadi Hajduka nad stobrečkim Primorcem 1929, koja mu širom otvara vrata prve momčadi.

- Idem trening po trening, dan po dan, svaki dan nastojim biti bolji, ispravljati pogreške, a trener će odlučiti što će biti, kad ću i koliko igrati.

Nasmijao se Maloku kad smo mu spomenuli kako su on i Milevski zabili na sva tri zadnja ogleda u kojima su igrali. Postali su pravi tandem.

- Rekao mi je: "Samo trči i lopta će doći." Treba shvatiti njegovu filozofiju nogometa i odmah je sve lakše. Vidi se da je veliki igrač, da je igrao velike utakmice, s njim je baš užitak igrati.

Svjestan je Maloku kako će na pohvale trenera Igora Tudora morati malo pričekati.

- Naš trener ne hvali puno pojedince, njega zanima samo kako funkcioniramo kao momčad.

Prisjetio se mladi napadač i kako je filmskom brzinom od kuće žurio na utakmicu s Lokomotivom.

- Bio sam u karanteni s ostatkom momčadi sve do same utakmice, no rekli su mi da sam prekobrojan, pa sam otišao kući. Otuširao sam se i gledao El Clasico na TV, kad je zazvonio telefon. Rekli su mi da se Sušić ozlijedio na zagrijavanju i da što prije dođem na Poljud. Sjeo sam u taxi i stigao na klupu desetak minuta nakon što je utakmica započela. Nisam očekivao ni da ću igrati, ali eto, ispalo je tako kako je ispalo - zaključio je Maloku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine