Obavijesti

Sport

Komentari 59

'Modri'' su otišli za Rumunjsku, Zoran Mamić: Idemo pobijediti

'Modri'' su otišli za Rumunjsku, Zoran Mamić: Idemo pobijediti
43

Vjerujemo u našu kvalitetu, vjerujemo u našu dobru igru i vjerujemo da ćemo to prvo poluvrijeme riješiti na najbolji mogući način, a to znači pobjedom, rekao je Mamić

VIDEO

Nogometaši i stručni stožer zagrebačkog Dinama otputovali su u Rumunjsku na prvu utakmicu četvrtog pretkola Europske lige protiv domaćeg Petrolula , a trener 'modrih', Zoran Mamić , najavljuje kako već u prvoj utakmici žele pobjedu.

Pokretanje videa...

Dubravko Miličić/24sata VIDEO

- Pred nama je prvo poluvrijeme vrlo važne utakmice. Igramo protiv protivnika koji je izrazito dobar i izrazito kvalitetan , međutim mi vjerujemo u našu kvalitetu, vjerujemo u našu dobru igru i vjerujemo da ćemo to prvo poluvrijeme riješiti na najbolji mogući način , a to znači pobjedom - rekao je trener Dinama u zagrebačkoj zračnoj luci te dodao:

- Svaku utakmicu idemo na pobjedu. Naravno da je to lakše reći nego ostvariti na terenu, međutim objektivno je stanje da Dinamo ima kvalitetu i igrače koji mogu taj rezultat napraviti. Treba vjerovati u to i treba raditi na terenu da se to i ostvari - zaključio je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Morat ćemo biti pravi'

Idemo u Rumunjsku po dobar rezultat , a zna se koji nam je cilj u dvije utakmice protiv Petrolula : plasirati se u Europsku ligu . Nemamo to razloga skrivati niti nešto filozofirati. Oni su kvalitetna momčad, a posebno su opasni doma gdje prošle sezone u prvenstvu nisu izgubili nijednu utakmicu. To dovoljno govori kakvu podršku imaju kod kuće , a sigurno će i protiv nas stadion biti pun - rekao je Arijan Ademi te dodao:

- Vidjeli smo već na pripremama u Sloveniji koliko su dobri. Naravno, nije ta utakmica reprezentativna jer smo tek bili stigli na pripreme i bili na samom početku sezone, no svejedno možemo nešto izvući iz tog susreta. Recimo, Mutu je stvarno odličan igrač i svakim potezom se vidi kako se radi o pravom "španeru", a nezgodni su i Teixeira , Albin i Tamuz . I dva zadnja vezna su im dobra... Jednostavno su dobra momčad i morat ćemo biti pravi - zaključio je veznjak 'modrih'.

Pokretanje videa...

Goran Jakuš/PIXSELL VIDEO

Petrolul u jedan dan rasprodao stadion

Dinamovce čeka paklena atmosfera u Rumunjskoj. Petrolul je, navode tamošnji mediji, rasprodao stadion u manje od 24 sata. Preko 13.000 navijača bit će na trbinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu