Obavijesti

Sport

Komentari 58

Modrić 8. na svijetu, samo još Rakitić među 100 najskupljih

Modrić 8. na svijetu, samo još Rakitić među 100 najskupljih
1

Transfermarkt je objavio ljestvicu najskupljih igrača na svijetu, a Luka Modrić osmi je najskuplji nogometaš. Njegova vrijednost prema procjeni je oko 55 milijuna eura

VIDEO

Leo Messi predvodi ljestvicu. Tržišna vrijednost Argentinca je 120 milijuna eura, što je za 20 milijuna više od vrijednosti Cristiana Ronalda, barem po procjeni Transfermarkta. Među prvih šest samo su njihovi suigrači. 

Gareth Bale vrijedi 80 milijuna eura, Neymar deset manje, a James Rodriguez i Luis Suarez zatvaraju prvih šest sa 60 milijuna eura vrijednosti. 

Najbolji iz ostatka svijeta je Edinson Cavani. Urugvajac je s 57 milijuna eura malo ispred Luke Modrića i Radamela Falcaa koji vrijede po 55 milijuna. Top 10 zatvara novi igrač Manchester Uniteda Angel di Maria (50 milijuna eura). 

Od ostalih hrvatskih nogometaša samo je još Ivan Rakitić među 100 najskupljih. Veznjak Barcelone vrijedi 30 milijuna eura, više nego ga je Barcelona platila kad je dolazio iz Seville, čime drži 60. mjesto ove ljestvice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mario Mandžukić je 109. jer vrijedi 22 milijuna eura, Dejan Lovren s 20 milijuna eura ima 141. najveću vrijednost na svijetu, a Mateo Kovačić je 153. s 19 milijuna eura. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića