Obavijesti

Sport

Komentari 105

Modrić: Nitko si nije dopustio tako ružan ispad kao Eduardo

Modrić: Nitko si nije dopustio tako ružan ispad kao Eduardo
2

U razgovoru za SN Luka Modrić otkrio je kako zamjera Eduardu način na koji se oprostio od reprezentacije. Marci je pak rekao kako bi želio završiti karijeru u Realu

VIDEO

Dobro sam se odmorio s obitelji i prijateljima u Hrvatskoj, napunio sam baterije i spreman sam za novu sezonu, rekao je Luka Modrić u razgovoru za Marcu, a prenosi goal.com.

A u novoj ga sezoni čekaju i novi suigrači. Real Madrid doveo je dva ponajbolja igrača SP-a, Tonija Kroosa i Jamesa Rodrigueza. Dva veznjaka koja će pojačati ionako moćan vezni red 'kraljeva'.

- Gledao sam ih na SP-u, za mene su bili najbolji igrači. Njihov dolazak pokazuje da Real ima iste ambicije. Imamo jak vezni red, sretan što sam dio njega. Teško je reći je li to najbolja vezna linija u Europi, vidjet ćemo uskoro.

Eduardo me razočarao

U intervjuu za Sportske novosti, pak, progovorio je o oproštajima u reprezentaciji koji su posljedica loše atmosfere u i oko reprezentacije prouzročene neuspjehom na Svjetskom prvenstvu. O dresa 'kockastih' oprostili su se Pletikosa, Vukojević i Eduardo. Ovom posljednjem posebno je zamjerio način odlaska.

- Nisam očekivao ovakav istup. Na taj se način obrušio ne samo na izbornika, nego i na sve što čini reprezentaciju. On je jedan od zaslužnijih i puno je dao reprezentaciji, ali puno je i dobio od reprezentacije, kao i svi mi - rekao je Modrić za SN.

Želio bih ostati u Realu do kraja karijere

Nakon što su osvojili povijesnu 'La Decimu' u Realu je malo splasnulo opterećenje, no Luka kaže kako bi svih šest osvojenih trofeja bili pravi način da se oda počast legendarnom Di Stefanu.

- Bit će teško, Atletico i Barcelona su se pojačali.

Nakon trofejom zaključene sezone Luka se ošišao, a sam kaže kako se supruga Vanja šali da sada izgleda kao dijete. Dodao je i kako bi u Realu volio ostati do kraja karijere.

- Nisam nikad pomislio o odlasku iz kluba, sretan sam ovdje. Bilo bi prekrasno ovdje završiti karijeru, no još uvijek je puno godina ispred mene - zaključio je Modrić za Marcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače