Obavijesti

Sport

Komentari 48

Modrić: Nemojte podcjenjivati Hrvatsku na SP-u u Brazilu!

Modrić: Nemojte podcjenjivati Hrvatsku na SP-u u Brazilu!
3

Skupina je teška, ali želimo dalje. Nemojte podcjenjivati Hrvatsku. Dat ćemo sve od sebe i uživati u igri, poručio je Luka Modrić svima koji misle da nećemo proći dalje

VIDEO

Iako su se u subotu propisno osramotili na gostovanju kod trećeligaša Olimpica, u nedjelju nogometaši Reala nisu pričali o toj utakmici, već su komentirali ždrijeb Svjetskog prvenstva u Brazilu.

- Utakmica protiv Brazila će biti posebna jer će biti prva na SP-u. Puno nam to znači. Brazil je jedan od favorita prvenstva, ali mi želimo pokazati svoju kvalitetu. Raduje me što ću igrati protiv Marcela i nadam se kako će imati težak posao. Brazil će u toj utakmici biti pod većim pritiskom - rekao je Modrić te se osvrnuo na Kamerun i Meksiko.

- Protiv Kameruna nikad nismo igrali, ali imamo vremena da se pripremimo za njih. Meksiko je također dobra momčad. Skupina je teška, ali želimo dalje. Nemojte podcjenjivati Hrvatsku. Dat ćemo sve od sebe i uživati u igri - zaključio je hrvatski veznjak.

Njegov klupski suigrač Marcelo trebao bi igrati protiv Hrvatske na otvaranju za Brazil.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo nije skupina smrti, ali neće nam biti lako. Prvenstvo moramo početi dobrim rezultatom. Bit će mi zadovoljstvo igrati protiv Luke - rekao je Brazilac te se osvrnuo na favorite prvenstva.

- Španjolska je najbolja momčad na svijetu, iznimno ih poštujem - zaključio je Marcelo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...