Obavijesti

Sport

Komentari 43

Modrić: San se nastavlja, želim opravdati ukazano povjerenje

Modrić: San se nastavlja, želim opravdati ukazano povjerenje
1

Veznjak Hrvatske i Real Madrida Luka Modrić presretan je produljenjem ugovora za klub koje je potpisao do kraja lipnja 2018. Obećaje maksimum i želi još trofeja...

VIDEO

Luka Modrić u srijedu je dobio potvrdu dobrih nastupa u Real Madridu. Čelnici "kraljevskog kluba" ponudili su mu produljenje ugovora za još četiri godine , do lipnja 2018.

VIDEO

- Jako sam sretan, danas je jako važan dan za mene . Želim zahvaliti klubu i predsjedniku Florentinu Pérezu na povjerenju koje su mi ukazali. To povjerenje želim vratiti dajući najbolje od sebe u sljedećim godinama - rekao je Modrić za službene stranice Reala .

U ljeto 2012., nakon mukotrpnih pregovora s Tottenhamom, hrvatski je veznjak stigao u glavni grad Španjolske. Već je tad bio ostvario životni cilj , ali se vremenom pretvorio u jednu od glavnih karika momčadi Carla Ancelottija .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

San se nastavlja

- Kada sam stigao u Real, svi su mi se snovi ostvarili . Ove su dvije godine bile fantastične, uživao sam u svakom trenutku i zabavio se. U sljedećim ću godinama dati još više, produljenjem ugovora moj se san nastavlja . Nadam se da ćemo u sljedećim godinama osvojiti još puno titula - dodao je.

Istaknuo je kako je "od prvog trenutka osjetio toplinu navijača ", zbog čega im je zahvalan te obećaje dati najbolje od sebe u sljedećim utakmicama "kako bi bili jako ponosni na njega".

Debitirao u superkupu, želi još jedan

Modrićev debi bio je u španjolskom superkupu prije dvije godine protiv Barcelone kada je i podigao trofej, a u petak mu se pruža ista prilika protiv Atlética.

- Pun sam samopouzdanja i bilo bi jako važno započeti sezonu novim trofejom poslije europskog superkupa. Pružit ćemo najbolje od sebe kako bismo pružili klubu novo zadovoljstvo - zaključio je 28-godišnjak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...