Obavijesti

Sport

Komentari 12

Mostar čestitao rođendan Luki Modriću: Veznjak dobio grafit

Mostar čestitao rođendan Luki Modriću: Veznjak dobio grafit
2

Sadašnji igrač Reala u svojoj je karijeri nosio i dres mostarskog Zrinjskog. Ni deset godina poslije nije zaboravljen, nego je za rođendan dobio grafit u Dubrovačkoj ulici

VIDEO

Dok se pokušavao izboriti za svoje mjesto u Dinamu, Luka Modrić odradio je kaljenje u dresu Zrinjskog. Plemići su prije deset godina izborili ostanak u ligi uz pomoć našeg veznjaka, a da ga ne zaborave, pobrinuli su se tako što su mu u Mostaru napravili grafit. 

Modrić je u utorak proslavio 29. rođendan i sam sebi poklonio gol protiv Malte. 

- Jako mi je drago da je Modrić zabio za svoj rođendan, počastio se i baš se jako veselim - rekao je Dejan Lovren, dok je Modrić bio standardno skroman.

- Najvažnija je pobjeda. Prve utakmice uvijek su nezgodne u kvalifikacijama, zato nismo odigrali kako smo htjeli. Prava igra doći će u nastavku kvalifikacija, zasad su važna tri boda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Problem protiv Malte bio je u zgusnutoj sredini. 

- Bilo je jako malo prostora, trebali smo se raširiti. Maltežani su postavili čvrstu i gustu obranu, a mi smo još punili tu sredinu. I s igračem manje su se dobro branili.

Ako je problem bio u zgusnutoj obrani protivnika, onda bi Modrić i društvo iz sredine trebali imati više manevarskog prostora u sljedećoj utakmici reprezentacije. Hrvatska za mjesec dana gostuje kod Bugarske, koja se nakon pobjede 2-1 kod Azerbajdžana sigurno neće samo braniti protiv Kovačevih.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića