• Članak
  • Komentari 4
  • Share
  • Tweet
df5NfJWgZpo

Najbolja navijačka himna nastala po uzoru na muhu!

Samo je jedna u mom životu vrijedna... tekst je navijačke pjesme koju izvodi Connect. Pjesma zvuči sjajno i malo je važno što je plagijat...

Četvrtak, 29. 5. 2008. u 23:32    Piše: Marko Vidalina
Dugo se nije pojavila pjesma koja je tako oduševila navijački puk kao Connectova pod nazivom "Samo je jedno". To se pogotovo odnosi na dio koji se pjeva u navijačkom stilu, manje na dio u kojem članovi benda iz Zaprešića repaju. No malo je poznato da je riječ o plagijatu, jer pjesma gotovo identične melodije postoji u Argentini. Izvodi je bend koji se zove "La Mosca Tse Tse" (Muha ce-ce) i nema veze s navijačima. No netko je očito dobro prepoznao melodiju, dodao hrvatske riječi i - stvorio hit. Lako je moguće da će hrvatski navijači u Austriji, a nadamo se i u Švicarskoj, često pjevati ovu pjesmu. A činjenica da je pjesma plagijat bit će malo važna kada na stadionima na kojima se igra Europsko prvenstvo zagrme ovi stihovi:

Samo je jedno u mom životu vrijedno,
da pustim suzu s oka jer tebe volim ja.

Život bi dala, baš kao da je znala
da nikad neće nestat sa mojih usana.

S ponosom narodu svom, ljubi grb na dresu tom
na Jadranu i Savi, na Dunavu i Dravi, nek' se slavi cijeli dan i noć.

Tagovi: plagijat, hrvatska, navijači, samo je jedna

Izdvojeni komentari 4 komentara Pogledaj sve komentare
30.05.2008., 10:32

iwanchek: vrhunsa pijesma...\"samo je jedno\"i \"srce vatreno\",hit nad hitovima....te dvi pijesme su i ostat će početci nečega novoga...nova era hrvatskog nogometa i uspijeha!!!!

30.05.2008., 12:30

kika_gnc: meni je pjesma odlična....ima nešto jer kad je jedanput čuješ zapamitš ju....ma odlična je

30.05.2008., 14:16

Loparanin: neznam što drugo napisat osim.. \'\'Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja. Život mi dala, baš kao da je znala da nikad neće nestat sa mojih usana. S ponosom narodu svom, ljubi grb na dresu tom na Jadranu i Savi, na Dunavu i Dravi, nek\' se slavi cijeli dan i noć.\'\'

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar