Obavijesti

Sport

Komentari 77

Obistinile se crne prognoze: Luka Modrić pauzira 3 mjeseca

Obistinile se crne prognoze: Luka Modrić pauzira 3 mjeseca
7

Ono što je liječnik reprezentacije rekao nakon prvog pregleda, sada je potvrdio i Real. Luki je puknuo mišić, a HNS je danas objavio kako će pauzirati tri mjeseca

VIDEO

Zabolio me mišić, nisam mogao nastaviti utakmicu. Iskreno, još me boli. No nogomet je takav, događa se, pričao je tihim glasom Luka Modrić (29) po povratku u Španjolsku.

Očekivao je da će propustiti tek nekoliko utakmica, no Hrvatski nogometni savez na svojim je stranicama potvrdio da su obistinile najgore prognoze. Modrić će pauzirati sve do veljače.

- Zbog gotovo potpunog otkinuća hvatišta mišića lijeve natkoljenice, Modrić će izbivati s travnjaka oko tri mjeseca. Operacija neće biti potrebna, Modrić će biti tretiran konzervativnim metodama - objavio je HNS na svojim stranicama.

U 26. minuti ogleda s Italijom hrvatski veznjak legao je na travnjak i uhvatio se za nogu. Liječnici su odmah utrčali, a Modrić se ubrzo pridigao i pokušao nastaviti utakmica. Dvije minute kasnije Luka je opet pao, a izborniku Niki Kovaču rukama počeo signalizirati da mu treba zamjena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Liječnici hrvatske reprezentacije odmah su obavili pretrage, a detaljni je pregled obavljen po dolasku u Madrid. Vijesti nikako nisu dobre iako Real još nije objavio koliko će Modrić pauzirati.

- Nakon pregleda u našoj klinici ustanovili smo puknuće bedrenog mišića lijeve Modrićeve noge - objavio je Real na svojim stranicama

Marko Lukunić/PIXSELL

Dugogodišnji liječnik reprezentacije Boris Nemec nakon prvih pregleda u reprezentaciji, a prije Lukina odlaska u Madrid, nadao se da će naš veznjak pauzirati oko mjesec i pol.

- Puknuo mu je mišić, slijedi mu stanka od četiri do šest tjedana - rekao je jučer Boris Nemec. Na žalost nije bio u pravu.

No ne samo da Modrić neće igrati do kraja godine, nego se na terenu neće pojaviti sve do veljače. Hrvatska sljedeću utakmicu igra 28. ožujka protiv Norveške, a do tada će se valjda oporaviti...  Jasno je sada da će Modrić propustiti 20-ak utakmica Reala što je velik udarac za prvaka Europe.

U zadnje vrijeme borio se sa sitnim ozljedama

Mjesecima se Modrić izvlačio od ozljeda, iako ga, barem one sitne, u zadnje vrijeme sve češće pritišću. Problema s gležnjem i stopalom Modrić je imao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, ali tad je ipak igrao.

Iste probleme imao je i prije mjesec dana, tad protiv Espanyola nije želio izaći iz igre pa ga je “istjerao” golman Casillas. Pokušao je Modrić nastaviti i na legendarnom San Siru, no ovaj put ozljeda je, nažalost, bila jača od njegove volje...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića