Obavijesti

Sport

Komentari 49

Nitko neće 'magičnu sedmicu': Juan Mata izabrao je svoj broj

Nitko neće 'magičnu sedmicu': Juan Mata izabrao je svoj broj
6

Sedmicu u Unitedu već su odbili Valencija i Kagawa. Mislilo se da će je uzeti Juan Mata, ali on je izabrao broj osam. 'Magična sedmica' u klubu i dalje nema vlasnika

VIDEO

Juan Mata, novo pojačanje Manchester Uniteda, službeno je predstavljen javnosti. "Crveni vragovi" platili su 25-godišnjeg španjolskog reprezentativca 45 milijuna eura što je rekordni transfer u povijesti Manchester Uniteda.

- Oduševljen sam. Došlo je vrijeme za novi izazov, a United se jednostavno ne odbija - rekao je Juan Mata koji je izabrao broj osam u klubu.

Mislilo se da će Mata uzeti "sedmicu", ali Španjolac se ipak odlučio za dres s brojem osam. "Magična sedmica" u Unitedu i dalje je bez vlasnika...

- Vraćam vam broj sedam, ne mogu se nositi s tim, prevelik je to pritisak za mene - priznao je prošle sezone Antonio Valencia te uzeo broj 25. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Sedmicu" su u Unitedu nosili velikani poput Georga Besta, Briana Robsona, Erica Cantone, Davida Beckhama, Cristiana Ronalda... 

Za neke poput Valencije i Kagawe, taj broj bio je preveliki teret. 

Mata je stigao u Chelsea iz Valencije 2011. Dolaskom Mourinha njegova pozicija u prvih 11 više nije bila sigurna. Mata je odlučio otići. I to u klub o kojem je sanjao. 

Mata je novinaru 24sata, Antoniju Bevandi, 2010. godine priznao kako je veliki navijač Manchester Uniteda. Mlada reprezentacija Španjolske gostovala je u Varaždinu protiv Hrvatske. Pobijedila je 3-0, a nakon utakmice Mata je izašao iz svlačionice i uzeo crveni dres od španjolskog novinara. Bio je to dres Manchestera. 

- Vidio sam da ste u torbu stavili dres. Je li to dres Manchester Uniteda - pitao je naš novinar Matu koji mu je odgovorio: 

- Da, to je Unitedov dres. Njihov sam veliki navijač. Želja mi je jednoga dana zaigrati na Old Traffordu - odgovorio mu je španjolski reprezentativac.

Priču o Matinom snu da zaigra za Manchester United prenijeli su engleski mediji.

Mata: Možemo do naslova!

Kod Uniteda mi se sviđa karakter. Mislim da bi za sve klubove u ovoj situaciji bilo nemoguće osvojiti naslov, ali United to može, rekao je Juan Mata na predstavljanju u klubu.

Manchester je čak 14 bodova u zaostatku za vodećim Arsenalom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića