Obavijesti

Sport

Komentari 19

NO je izabran, hoće li na čelu Hajduka ostati Marin Brbić?

NO je izabran, hoće li na čelu Hajduka ostati Marin Brbić?
1

Ono što se pitaju svi navijači Hajduka je hoće li novi Nadzorni odbor zadržati aktualno operativno vodstvo kluba na čelu s predsjednikom Marinom Brbićem

VIDEO

Izbor novih članova Nadzornog odbora Hajduka jasno potvrđuje kako su članovi kluba zadovoljni smjerom kojim klub ide, te kako ni u budućnosti ne treba očekivati veće zaokrete. Zadržavanjem Marina Brbića na mjestu predsjednika, novi bi Nadzorni odbor to i definitivno potvrdio.

Članovi Hajduka izabrali su sedam od devet članova novog Nadzornog odbora, koje bi 14. srpnja trebalo potvrditi Gradsko vijeće Splita, a 18. srpnja klupska Skupština. Izabrani su Ljubo Pavasović Visković, Denis Kosor, Nikica Krnić, Slaven Marasović, Ante Šalinović, Guste Santini i Antony Marinov, dok će preostala dva mjesta popuniti predstavnici krupnih dioničara Jako Andabak i Zoran Mamić.

Ono što se pitaju svi navijači Hajduka je što izbor novih nadzornika mijenja u odnosu na postojeće stanje, odnosno, hoće li novi NO zadržati aktualno operativno vodstvo kluba na čelu s predsjednikom Brbićem, ili će povesti Hajduk u nekom novom smjeru, s nekim novim čovjekom na čelu.

S obzirom da je najveći broj glasova na izborima dobio dosadašnji član NO Ljubo Pavasović Visković, da je drugi do njega Denis Kosor, koji dugi niz godina volontira u klubu, te da u NO ostaje Jako Andabak, a ulazi Zoran Mamić, koji već dugo kao najveći sponzor podržava nastojanja Hajduka za stabilizacijom, sve govori u prilog predviđanjima kako će Hajduk ostati na dosadašnjoj liniji, pa čak i s dosadašnjim vodstvom.

Ono što je sigurno je da Brbiću mandat istječe već 19. srpnja, i za očekivati je da će barem još neko vrijeme nakon toga nastaviti raditi svoj posao, dok novi N.O, ne odluči hoće li ga zadržati, ili će raspisati natječaj za novog predsjednika. Ako se ispostavi da su zadovoljni njegovim dosadašnjim radom, nema previše logike niti raspisivati natječaj, jer ga je Brbić već jednom prošao. Ako pak nisu zadovoljni, teško da će se Brbić sam ponovno prijaviti, jer bi bilo jasno da ga novo vodstvo kluba ne želi.

Iz krugova Brbiću bliskih prijatelja saznajemo kako je i on sam u dilemi. S jedne strane bi rado dovršio započeti posao sanacije i stabilizacije Hajduka, no s druge strane ga odbija konstantan stres na poslu, na kojem svaki dan stječe puno više neprijatelja, nego prijatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka