Obavijesti

Sport

Komentari 43

Nova fešta u Madridu: Ramos i Jese u zoru bježe od fotografa

Nova fešta u Madridu: Ramos i Jese u zoru bježe od fotografa
2

Pepe je organizirao feštu povodom 32. rođendana. Paparazzi su saznali za mjesto. Ramos i Jese ostali su najdulje. U 4.42 sati pokušali su pobjeći od paparazza...

VIDEO

U Realu se još nije stišala bura oko Ronaldovog rođendana koji je Portugalac slavio nakon debakla na Vicente Calderonu, a zvijezde "kraljevskog kluba" ponovno su uhvaćene u provodu. I to u cik zore u jednom madridskom restoranu.

VIDEO

Portugalac Pepe je u četvrtak napravio feštu za 32. rođendan, feštu koja se malo odužila, a paparazzi su saznali za mjesto i namjestili kamere ispred madridskog restorana. Sergio Ramos i Jeseu snimljeni su kako u zoru odlaze iz restorana. Ramos i Jese saznali su da ih čekaju paparazzi pa su pokušali neprimjetno pobjeći.

Nije uspjela ni taktika pokrivanja kamere jaknom jednog od gosta Pepeove zabave. Ramos i Jese ubrzo su osvanuli na internetu. Ramos je ozlijeđen već neko vrijeme, dok Jese tu i tamo uđe umjesto Karima Benzeme. Jese je imao par sati sna prije jutarnjeg treninga. Carlo Ancelotti ne vidi ništa loše u tome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zašto bi igrači tražili moju dozvolu da odu na večeru? Drago mi je da se druže, to ujedinjuje momčad. U petak su dobro odradili trening, a među njima i Jese. Tako da ne vidim problem što su otišli van i malo se zabavili - rekao je Ancelotti .

Modrić je bio do 1.50 sati

Na zabavi je bio i Luka Modrić. Španjolci pišu kako je hrvatski veznjak otišao u 1.50 zajedno s Marcelom. Casillas je izašao prije ponoći, Benzema u 0.35 sati.

Ronaldo je otišao sa zabave u 1.10, a James Rodriguez u 1.30. Najdulje je ostao dvojac Ramos-Jese, koji je izašao u 4.42 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...