Obavijesti

Sport

Komentari 293

Nova žrtva Bayerna i Lewyja: I Borussia primila pet komada!

Nova žrtva Bayerna i Lewyja: I Borussia primila pet komada!
1

Bavarski stroj nezadrživ je u Münchenu. U velikom bundesligaškom derbiju na Allianz Areni Borussia Dortmund izgubila je 5-1, a Lewandowski je zabio dvaput

VIDEO

Nakon Wolfsburga i Dinama, Bayern je treći put u nizu na domaćem terenu zabio pet golova svom protivniku. I to Borussiji Dortmund! Bavarski stroj pregazio je žuto-crne 5-1 u osmom kolu Bundeslige na Allianz Areni i pobjegao joj na sedam bodova razlike na vrhu ljestvice.

Thomas Müller zabio je prva dva gola, Pierre-Emerick Aubameyang vratio je goste na 2-1 prije predaha, a onda su crveni eksplodirali početkom nastavka. Robert Lewandowski zabio je nova dva gola čime je učinkom od devet u zadnje tri prvenstvene utakmice postavio novi bundesligaški rekord. Pridodao mu se i Mario Götze i tu je priči bio kraj.

Osmom uzastopnom pobjedom u prvenstvu Bayern je izjednačio vlastiti rekord iz sezone 2012/2013. pod vodstvom Juppa Heynckesa. Načeli su Bavarci goste u 26. minuti nakon što je Müller na dodavanje Jérômea Boatenga, zaobišao golmana i pospremio loptu u mrežu. Devet minuta poslije Mhitarjan ruši Thiaga, a Müller zabija iz penala.

Borussia se uspjela brzo vratiti u igru; već u 36. minuti Aubameyang je nakon ubacivanja Gonzala Castra iz blizine postavio 2-1. No u nastavku nije bilo spasa za žuto-crne koje su pokopala dvojica njihovih bivših igrača, Lewandowski i Götze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poljak je prvi gol zabio već u prvoj minuti nastavka na dodavanje Davida Alabe, a drugi 12 minuta poslije, kada je asistent bio Götze. Ukupno je Lewandowski zabio 12 golova u zadnje četiri utakmice. Götze je završio priču golom za 5-1 u 66. minuti udarcem sa sredine šesnaesterca u desnu stranu.

Bundesliga, 8. kolo:

  • Schalke 04 - Köln 0-3
  • Bayer Leverkusen - Augsburg 1-1
  • Bayern - Borussia Dortmund 5-1
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 293
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu