Obavijesti

Sport

Komentari 60

Nova zvijezda: Vinogradarovi igrači fotkali su se s Balićem

Nova zvijezda: Vinogradarovi igrači fotkali su se s Balićem
1

Andrija Balić odigrao je najbolju utakmicu u dresu Hajduka protiv Vinogradara. Zabio je dva gola i jednom asistirao u pobjedi 3-0, a gostujući igrači tražili su ga fotografiju

VIDEO

U svega nekoliko dana mladi veznjak Andrija Balić čvrsto je ugrabio status najomiljenijeg igrača Hajduka. Gol Zadru, potpis novog ugovora, potom i dva gola Vinogradaru u Kupu, sve u tjedan dana. Točka na "i" bila je odluka iskusnog lisca Stanka Poklepovića da ga zamjeni pred kraj susreta kako bi zaradio pljesak na otvorenoj sceni.

Nakon utakmice okupili su se igrači Vinogradara i pozvali Balića da se vrati na teren kako bi odradili zajedničko fotografiranje za uspomenu. Tko zna kad će opet imati prigodu zaigrati na Poljudu, a i Balić bi mogao uskoro postati zvijezda nekog velikog europskog kluba.

Pitanje prolaza u polufinale Kupa bilo je riješeno u prvom ogledu, pa je Poklepović dao priliku nekolicini mladih, prije svih Baliću, koji je odgovorio dvama golovima i asistencijom Jozinoviću za treći, te Malokuu i Vlašiću. Poluvrijeme je dobio i novi igrač Hajduka Ruslan Kurbanov.

- Mi smo došli odigrati što bolje i upisati podnošljiv poraz. Znali smo da je Hajduk najbolji po bokovima, pokušali smo zaustaviti Vršajevića i Jozinovića, ali nismo mogli. Ipak smo mi županijski ligaš - kazao je trener gostiju Stjepan Gomerac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Publika je ovaj put bijele ispratila pljeskom i skandiranjem: "Hoćemo pobjedu", misleći na ogled u Osijeku.

- Doživjeli smo nakon Zadra jedno neprilično ponašanje, zamolio sam igrače da se naklone svima i lepršajući rukama krenu prema svlačionicu. Nije to dobro ispalo, ali željeli smo omekšati na neki način tu situaciju s navijačima - kazao je Poklepović, svjestan koliko ga još posla čeka, a nije želio govoriti ni o željama u polufinalu.   

- Želimo onoga koga možemo proći, ali svi su jaki, pogotovo Rijeka i Dinamo, a mi smo "premliječni". U tri utakmice upisali smo svega jedan bod, što je jako slabo za Hajduka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener