Obavijesti

Sport

Komentari 97

"Obožavam igrati na Poljudu i ovoj publici poklanjati golove"

"Obožavam igrati na Poljudu i ovoj publici poklanjati golove"
2

Dvostruki strijelac uživa u dresu Hajduka, a Tino Sven Sušić svjestan je da ni ova pobjeda neće prepasti Dnjipro. Igora Tudora opet je iznenadilo pitanje o naslovu...

VIDEO

Jean Kouassi došao je na pet golova u prvenstvu, od čega je četiri zabio u posljednja dva kola. Sa svakom novom utakmicom oduševi publiku na Poljudu, a i on uživa u ambijentu koji Splićani stvore. 

- Gladan sam golova i pobjeda, motiviran, želim biti sve bolji i bolji i zato zabijam. Volim igrati na Poljudu, pred našim vjernim navijačima i želim im svaki put pokloniti gol. Sada idemo na vrlo važno gostovanje u Ukrajinu, bit će nam teško, ali želimo nešto napraviti - rekao je Kouassi.

Za gol mu je opet asistirao Tino Sven Sušić. Reprezentativac Bosne i Hercegovine također je u dobroj formi, no svjestan je da 16 golova Hajduka u kolovozu neće prepasti Dnjipro u posljednjem pretkolu Europske lige. 

- Idemo u Ukrajinu nešto napraviti, bilo bi lijepo postići gol. Ne vjerujem da će se oni uplašiti zbog ovog rezultata, ali svakako je lijep uvod u ovako važnu utakmicu - komentirao je pobjedu veznjak bijelih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Igor Tudor zadovoljan je nastupom svoje ekipe i nastavkom pobjedničkog niza, a nabrojao je i što ga sve veseli iz ove utakmice. 

- Duh, želja, šprintanja, uklizavanja, ulazak Mezge i Vlašića koji su radili obrambeni blok...

Milevski?

- Dva velemajstorska poteza. Pred njim je pravi rad, napor, normalno da nakon pauze ne možemo očekivati prevelike stvari.

Dodao je Tudor da mu je drago što Kouassi redovito zabija, a onda se drugi put u dva kola sreo s pitanjem o borbi za naslov prvaka.

- To pitanje o prvaku mi je kolega vaš postavio nakon Lokomotive. A dva kola prije su nam prognozirali borbu za opstanak. Zbunjen sam.

Bili smo oštećeni, ali ne bih o tome

Ante Sarić priznao je da se Zadrani osjećaju zakinutima zbog nekih sudačkih odluka, ali i dodao da je Hajduk zasluženo došao do pobjede.

- Bili smo dobri u prvom dijelu, a svejedno smo gubili 3-0. U nekim detaljima smo oštećeni, ali ne bih o tome. Hajduk je na koncu ipak bio puno bolji, pogotovo nošen ovom fenomenalnom publikom - rekao je igrač Zadra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener