Obavijesti

Sport

Komentari 50

"Očekivao sam da će odbaciti sve prijave, ipak je to DORH..."

"Očekivao sam da će odbaciti sve prijave, ipak je to DORH..."
1

Ne iznenađuje me što su odbacili prijave jer je to radilo državno odvjetništvo, a ne neki drugi ograni koji odlučuju u nogometu, rekao nam je Ljubo Pavasović Visković

VIDEO

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu odbacilo je kaznene prijave protiv predsjednika nadzornog odbora nogometnog kluba s objašnjenjem kako ne postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik prijetio i izazivao nered. Također, odbačena je prijava o nasilničkom ponašanju jer ona ne odgovara obilježju kaznenog dijela, stoji na službenim stranicama DORH-a.

Iako nisu naveli ime i prezime, jasno je kako se radi o predsjedniku nadzornog odbora Hajduka Ljubi Pavasoviću Viskoviću koji je vrijeđao suca Brunu Marića nakon derbija Hajduka i Dinama na Poljudu u rujnu.

Odbacivanje prijava me uopće ne iznenađuje jer je to radilo državno odvjetništvo, a ne neki drugi ograni koji odlučuju u nogometu. Oni su jasno utvrdili da nema osnovane sumnje, ono što sam od početka tvrdio, odnosno da nisam rekao ono što mi se stavlja na teret - rekao nam je Ljubo Pavasović Visković, a na pitanje kako komentira da su ga optužili sudac Bruno Marić i Dinamov povjerenik za sigurnost Krešimir Antolić, kratko je odgovorio:

- Nalaz državnog odvjetništva dovoljno govori o njima i njihovim tvrdnjama. To ne treba nikakav dodatni komentar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pavasović još čeka kaznu disciplinskog suca HNL-a Krešimira Vlajčevića koji se tek treba očitovati iako je od derbija prošlo preko dva mjeseca.

- Nitko pametan ne zna što gospodin još čeka, a nemam pojma ni kad će odlučiti o tome. U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo čuti što on ima za reći na tu temu - zaključio je Visković.

Prijavio ga Dinamov direktor za sigurnost

Pavasović Visković nakon utakmice završio je i na obavijesnom razgovoru. Za prijetnje ga je prijavio Dinamov direktor za sigurnost Krešimir Antolić. 

Evo što je u zapisnik unio Bruno Marić.

- Predsjednik NO-a Hajduka Ljubo Pavasović Visković došao je do kućice 4. suca i obratio mu se riječima: ‘J...m ti mater, smeće jedno, grbavac gubavi, kako ti nije neugodno’. Po završetku utakmice Goran Vučević je pri izlasku s terena povlačio suce za dres i ruke te im se obratio riječima: ‘P...a vam materina, ovdje ste došli krasti, kako vas nije sram” - stoji u službenom izvješću utakmice.

Na Poljudu su bili bijesni na daruvarskog suca Brunu Marića koji nije sudio penal za Hajduk kod igranja ruke Benkovića, ali je pokazao na bijelu točku u sudačkoj nadoknadi za Dinamo. Henriquez je promašio penal.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu