Obavijesti

Sport

Komentari 184

On je naša prva špica: 'Đilkoš' uživa igrati na svom Maksimiru

On je naša prva špica: 'Đilkoš' uživa igrati na svom Maksimiru
13

Mario Mandžukić sad je hrvatska špica broj jedan. Drugi napadač se još traži. U Malti je to bio Klasnić, na Maksimiru bi mogao početi Eduardo da Silva ili Kalinić

VIDEO

Bit će nekoliko promjena u momčadi u odnosu na utakmicu s Maltom u petak, rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić.

Nova imena su Niko Kranjčar i Luka Modrić. Niko i Luka su na treninzima pokazali da su zdravstveni problemi iza njih i da se na njih može računati. Što je odlična vijest, pogotovo što se Kranjčara tiče. Izraelce je sam dobio u prvoj utakmici u Tel Avivu, zabio je oba gola za pobjedu iako tad uopće nije igrao za Tottenham.

- Neću vam otkriti sastav za utakmicu s Izraelom, ali mogu vam reći da nam ozdravljenje Modrića i Kranjčara daje dodatnu snagu - jasan je bio izbornik.

Naša najbolja utakmica bila je pobjeda protiv Izraela 1-0, Bilić se prisjetio utakmice iz 2007. godine

Eduardo da Silva se nadavao golova današnjem suparniku. Prije pet godina u Tel Avivu zabio im je tri gola. Godinu poslije, u Maksimiru, Hrvatska je pobijedila 1-0, a pobjednički gol Eduardovo je djelo.

- Protiv Izraela nam je svaki put sve teže i teže. Imamo dobra iskustva, ali oni su jako neugodni na gostovanjima. Svakako smo bolji, to nije upitno. Hoću li početi? Ne znam, to je na izborniku da odluči. Na početku sezone imao sam problema s Ahilovom tetivom, no sad sam spreman, dobro treniram i nadam se mjestu u prvih 11- rekao je Eduardo.

Ulovila me viroza, ne znam hoću li biti spreman za današnju utakmicu, Badelj je pod upitnikom

No teško da će Dudu izgurati Mandžukića. Bivši Dinamov napadač na Maksimiru igra goropadno. Tu je zabio pregršt golova za “modre”, Englezima je “uvalio” tek nekoliko minuta nakon ulaska u igru, a na Maksimiru je zabio gol i Norvežanima. Bilo je to u listopadu prošle godine. U odličnoj je formi i Bilić će gotovo sigurno započeti s njim u napadu.

I dok je Mandžukićev nastup izvjestan, Milan Badelj pod velikim je upitnikom.

- Ulovila me viroza, no vidjet ćemo kako će biti do utakmice - rekao je Badelj.

Liječnici nisu previše optimistični...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 184
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio