Obavijesti

Sport

Komentari 7

Ozljeda Blaževića teže prirode, do kraja sezone brani Kalinić?

Ozljeda Blaževića teže prirode, do kraja sezone brani Kalinić?
1

Tijekom prvog ogleda Kupa protiv Lokomotive golman Hajduka Blažević zaradio je težu distorziju zgloba, koja će ga odvojiti od travnjaka najmanje dva tjedna

VIDEO

Ozljeda golmana Hajduka Gorana Blaževića teža je nego se prognoziralo, te će u nedjelju protiv Lokomotive, a možda i do kraja sezone, braniti Lovre Kalinić.

Tijekom prvog ogleda Kupa protiv Lokomotive golman Hajduka Goran Blažević zaradio je težu distorziju zgloba, koja će ga odvojiti od travnjaka najmanje dva tjedna.

- Riječ je o jačoj distorziji ligamenata i tetive gležnja zbog koje je nužno mirovanje i oporavak, koji procjenjujemo na dva tjedna – otkrio nam je voditelj Hajdukove liječničke službe dr. Fabijan Čukelj.

Obzirom da do kraja sezone, koja završava utakmicom s Dinamom u Maksimiru 26. svibnja, Hajduk ima još četiri susreta, prilično je izvjesno da će do kraja sezone na golu Hajduka stajati mladi reprezentativac Lovre Kalinić.

Kaliniću je prigodu za nastup namjeravao dati i Mišo Krstičević, no najavio je to nespretno uoči utakmice Hajduka i Istre, pa su se pobunili navijači, smatrajući kako se radi o pritiscima managera. Krstičević je sve demantirao, a da je sve u redu potvrđuje i nedavni sastanak Kalinićevog managera s Hajdukovim predsjednikom Brbićem.

- Blizu smo dogovora s Kalinićem i nema razloga da ne produžimo njegov ugovor i da on ne postane standardan golman Hajduka – kazao je Brbić.

Kalinić je dijete Hajduka, već dugi niz godina je u statusu pričuve, a dokazao se na posudbama u Junaku, Novalji i Karlovcu, pa je postao i standardni golman mlade reprezentacije. No u konkurenciji Subašića i Blaževića nikad nije dočekao prigodu da brani u kontinuitetu, te je skupio svega 5 nastupa. Sada mu se pruža lijepa prigoda da dokaže kako zaslužuje mjesto među vratnicama.

- Nikad od Hajduka nisam tražio ništa nego priliku da se dokažem – kazao je Kalinić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka