Obavijesti

Sport

Komentari 0

Pep Guardiola na klupi Reala!? Ovu je vijest prenijela i Marca

Pep Guardiola na klupi Reala!? Ovu je vijest prenijela i Marca
1

Pep Guardiola u Realu sljedeće sezone? Vijest zvuči nevjerojatno, a objavila ju je i španjolska Marca koja u tekstu ipak napominje kako je to gotovo nemoguća misija

VIDEO

Vijest je plasirala španjolska Marca pozivajući se na katalonske novine ARA. Mundo Deportivo ranije u petak objavio je kako će Pep Guardiola sljedeće sezone sjesti na klupu Manchester Cityja, o čemu smo već pisali.

No vijest o Guardioli na Realovoj klupi mogla bi podići dosta prašine. Prema pisanjima španjolskih medija, Real Madrid je već kontaktirao Gurardiolu, a Marca napominje kako je gotovo nemoguće da Pep sjedne na klupu "kraljeva".

Izvjesno je kako Guardiola neće produljiti ugovor s Bayernom.

- To je prirodan životni ciklus. Igrači dolaze i odlaze, a isto se događa s trenerima. Opušten sam. Kad bi Guardiola otišao, došao bi neki drugi izvanredan trener. Pričekat ćemo i vidjeti što će biti. Nema problema - rekao je Rummenigge za Gazzettu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da kojim čudom Pep dođe u Real, veliko je pitanje kako bi na to reagirali navijači madridske momčadi. Guardiola je u svojim javnim istupima podržavao katalonsku neovisnost, a nekoliko puta izjavio kako nikad ne bi vodio klubove iz Madrida. U kakvom je odnosu Guardiola s Barcelonom svjedoči i ova izjava stara nekoliko godina.

Pitati me zašto volim Barçu, to je kao da me pitate zašto volim roditelje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu