Obavijesti

Sport

Komentari 258

Akinfejeva pogodili bengalkom u glavu, izgorio mu je dio kose

Akinfejeva pogodili bengalkom u glavu, izgorio mu je dio kose
6

Huligani su pogodili Akinfejeva bakljom u glavu u prvoj minuti susreta u Podgorici. Nastavljeno je nakon pola sata. No u drugom dijelu susret je definitivno prekinut...

VIDEO

Nevjerojatne scene sa stadiona u Podgorici u utakmici petog kola skupine G kvalifikacija za Euro 2016. između Crne Gore i Rusije . Utakmica je prekinuta nakon divljačkih scena na stadionu Pod Goricom u 67. minuti kod rezultata 0-0.

Akinfejev dobio bakljom u glavu

Prvo je ruski golman Akinfejev pogođen u glavu već u prvoj minuti utakmice. Hitno su ga prebacili u bolnicu, a crnogorski mediji pišu kako je ruskom golmanu spaljen dio kose. Glavnom sucu utakmice, Nijemcu Denizu Aytekinu isprva nije bilo jasno što se događa te je dopustio liječničkoj ekipi da uđe na teren. Akinfejev je ostao gotovo nepomično ležati, a na intervenciju delegata meč je prekinut već u drugoj minuti.

VIDEO

Glavnom sucu utakmice, Nijemcu Denizu Aytekinu isprva nije bilo jasno što se događa te je dopustio liječničkoj ekipi da uđe na teren. Akinfejev je ostao gotovo nepomično ležati, a na intervenciju delegata meč je prekinut već u drugoj minuti.

Youtube

Ne razumijem zašto je utakmica nastavljena

Nakon polusatnog prekida utakmica je nastavljena. Umjesto Akinfejeva, na terenu je bio golman Zenita Jurij Lodigin. Akinfejeva su prebacili u Klinički centar Crne Gore.

- Ne razumijem zašto je utakmica nastavljena! To su odlučili delegat i suci. Nama je to neshvatljivo jer smo morali mijenjati jednog od ključnih igrača. A to je utjecalo na tijek utakmice - rekao je glasnogovornik ruskog saveza Jevgenij Džičkovski.

Uhitili huligana, umiješali se i Srbi

Jedan od navijača Crne Gore preko razglasa se ispričao i rekao kako su identificirali huligana koji je bacio baklju koja je pogodila ruskog golmana. U vrijeme polusatnog prekida došlo je i do kraćeg sukoba između ruskih i crnogorskih navijača na južnoj tribini stadiona u Podgorici. S tribine gdje su bili Rusi, potpomognuti srpskim navijačima, dio je krenuo sam provoditi pravdu. Sukob je ipak spriječen.

Tučnjava na poluvremenu

Igrači su kasnili s izlaskom iz svlačionice na početak drugog poluvremena jer je na tribinama trajala tučnjava ruskih i crnogorskih navijača. Suci i delegati vijećali su hoće li uopće izaći na teren. Odlučili su da će nastaviti utakmicu, ali i da će kod sljedećeg incidenta definitivno prekinuti susret.

Konačan prekid

U 66. minuti utakmice dvojben penal za Rusiju. Čini se kako je Vučinić startao na loptu, no sudac je pokazao na bijelu točku. No crnogorski golman Poleksić obranio je Širokovu. Bio je to početak kraja. Nakon te obrane jedan od ruskih igrača požalio se sucu da je pogođen s nečim s tribina. Sudac je označio definitivni kraj utakmice. To se nije svidjelo igračima Crne Gore koji su se nakratko potukli s nogometašima Rusije.

Capello: Dobro je što je utakmica prekinuta

Ruski izbornik Fabio Capello kratko je komentirao sramotne događaje u Podgorici.

- Nakon prvog prekida delegat nam je rekao da nastavimo utakmicu i mi smo to napravili. Nakon drugog prekida sudac je pravilno postupio i odlučio o definitivnom prekidu - rekao je Talijan na klupi ruske reprezentacije.

Srbi i Rusi htjeli zapaliti američku zastavu

Crnogorski mediji pišu kako je još dva sata prije utakmice u Podgorici došlo do nereda na Trgu republike. Tamo su se okupili navijači Rusije kojima su u pomoć pristigli srpski navijači. Ukupno je oko 1000 navijača Rusije i Srbije u Podgorici.

VIDEO

Zajedno su skandirali "Rusija i Srbija, braća zauvijek" , a namjeravali su i zapaliti američku zastavu. U tome ih je spriječila crnogorska policija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 258
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram