Obavijesti

Sport

Komentari 64

Problemi za Arsenal: Debuchy iduća tri mjeseca na bolovanju

Problemi za Arsenal: Debuchy iduća tri mjeseca na bolovanju
1

Desni bek Arsenala ozlijedio se u derbiju Premier lige protiv Manchester Cityja. Ne može igrati barem tri mjeseca, u kojima Arsenal ima uglavnom dva susreta tjedno

VIDEO

Već u utorak Arsenal započinje s avanturom u Ligi prvaka nakon što je u Premiership krenuo s pobjedom i tri remija u prva četiri kola. U ritmu dvije utakmice tjedno igrat će praktički do kraja 2014. godine, što znači da će Arsene Wenger morati rotirati veliki broj igrača. 

Sigurno je da na desnoj strani obrane u prvoj polovici sezone više neće moći koristiti Mathieua Debuchyja. Francuz se ozlijedio u završnici susreta protiv Manchester Cityja (2-2) nakon što je pokušao spasiti jednu loptu na putu izvan granica terena. 

Odmah se uhvatio za lijevi gležanj, ostao neko vrijeme ležati na terenu, pa je iznesen na nosilima izvan stadiona. Kako pišu engleski mediji, prvim pregledima utvrđeno je da će Debuchy propustiti barem tri mjeseca nogometa, pa Arsenal ostaje tek na 19-godišnjim Calumu Chambersu i Hectoru Bellerinu na toj poziciji. 

Chambers je odradio završnicu susreta protiv Cityja kad je Debuchy izašao iz igre, pa je moguće da će od prve minute krenuti u gostima kod Borussije u Dortmundu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića