Obavijesti

Sport

Komentari 32

Puljani blizu kraja crnog niza, Kolar u 88' za bod Lokomotive

Puljani blizu kraja crnog niza, Kolar u 88' za bod Lokomotive
9

Iako su je samo dvije minute dijelile do pobjede nakon devet prvenstvenih utakmica, Istra nije uspjela izdržati. Lokomotiva je zabila za 1-1, a Leko namjerno dobio crveni

VIDEO

Lokomotiva je nakon poraza u otvaranju proljetnog dijela sezone protiv Dinama pokazala svu raskoš talenta "torpediranjem" Zagreba 6-0, potom i pobjedom nad Hajdukom 2-1, stoga je nevjerojatno da su izabranike Tomislava Ivkovića minute dijelile od poraza kod Istre 1961, momčadi koja nije pobijedila nikog u ligi posljednjih devet kola! Ali i to je HNL.

Kako su se redale prilike pred Simonom Slugom, Puljani su trebali uvjerljivo slaviti, ali velika dekoncentracija u završnici po tko zna koji put stajala ih je pobjede. Dario Tomić doveo je Pamićevu momčad u vodstvo u 23. minuti nakon asistencije Pavlovića.

Leki nisu priznali čist gol pa je namjerno dobio drugi žuti

Lokose je u igru zamalo vratio Jerko Leko u 48. minuti kada je domaćem golmanu Brkiću lopta pobjegla iz ruke malo iza gol-crte, ali pomoćni sudac Goran Loparac nije signalizirao gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čudno je što je sve Istra uspjela propustiti nakon tog udarca. Mrtve šanse pred Slugom imali su Tomić, , Jordan i Špehar, ali Puljani nikako nisu uspjeli prelomiti utakmicu. Činilo se da će i s takvim učinkom moći osvojiti sva tri boda, ali kazna ih je ipak snašla. Dvije minute prije isteka 90. Marko Kolar s ruba šesnaesterca lijepo je pogodio suprotni kut gola za konačnih 1-1.

Nevjerojatnu završnicu upotpunio je Leko dobivanjem drugog žutog kartona u 94. minuti zbog - pazite sad - odugovlačenja prilikom izvođenja kornera za Lokomotivu!? Kapetan lokosa tako je svojom voljom otpao za iduću utakmicu Zagrepčana, gostovanje Rijeke u Kranjčevićevoj. Je li i to bila zamisao trenera Ivkovića kao i žuti Muse u prvom dijelu sezone?

Osvojenim bodom Istra je ostala na osmom mjestu, dva boda iznad Osijeka koji drži mjesto razigravanja za Prvu ligu, a Lokomotiva je dala priliku Hajduku da domaćom pobjedom protiv Zadra vrati treće mjesto na ljestvici. Trenutačna je razlika, naime, dva boda u korist Zagrepčana.

MAXtv Prva liga, 23. kolo

  • Istra 1961 - Lokomotiva 1-1 (Tomić 23' / Kolar 88')
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića