Obavijesti

Sport

Komentari 77

Raketa nakon golčine: Već su me počeli zezati kad ću zabiti

Raketa nakon golčine: Već su me počeli zezati kad ću zabiti
4

Hvala Bogu da je ušlo, dečki su me već počeli zezati u svlačionici, ali drago mi je da je pomoglo momčadi, skroman je Rakitić nakon visoke pobjede Barce u Valenciji...

VIDEO

VIDEO

Ivan Rakitić sjajnim je golom nakon silovitog udarca s dvadesetak metara iskosa s desne strane sudjelovao u visokoj 5-0 pobjedi Barcelone protiv Levantea . Prvijenac je to hrvatskog reprezentativca u dresu 'blaugrane', a Raketa je nakon utakmice očekivano bio sretan , kako zbog svog gola, tako i zbog pobjede njegovog novog kluba.

VIDEO

- Najvažnije da smo kako momčad napravili još jedan korak prema naprijed. Bila je to teška utakmica. Radili smo naporno da stvaramo šanse i bio je to pravi momčadski rad . Sada moramo s radom i nastaviti napredovati - rekao je Rakitić nakon susreta u Valenciji gdje je pred više od 22.000 gledatelja zabio svoj prvi gol za katalonsku momčad :

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Trener najbolje zna na kojoj poziciji moram igrati'

- Gol je samo dio moje igre , želio sam pomoći momčadi. Morate tražiti svoje šanse i izvan šesnaesterca. Hvala Bogu da je ušlo, dečki su me već počeli zezati u svlačionici , ali drago mi je da je pomoglo momčadi - skroman je Raketa kojeg su i španjolski novinari priupitali na kojoj poziciji bi najviše htio igrati:

- Svejedno mi je gdje igram samo da mogu pomoći momčadi . Isto mi je da li igram malo sa strane ili u sredini, uživam svake minute koju provedem na terenu . Trener najbolje zna kako me koristiti i gdje me koristiti da u Barceloni bude najbolji što mogu biti. Uvijek želim napredovati i mislim da je to jedini pravi put - zaključio je veznjak Barcelone.

'Rakitić nas je uništio'

Očekivano razočaran nakon 0-5 poraza bio je trener Levantea, Jose Luis Mendilibar koji smatra da je Ivan Rakitić 'prelomio utakmicu'.

- Rakitićev gol nas je uništio. Izgledali smo dobro do početnog vodstva Barcelone, i nakon njega držali obranu te strpljivo čekali kontru, no ostali smo s igračem manje, a onda nam je zabio Rakitić - rekao je Mendilibar.

Zbog lakše ozljede odmara protiv Malage

Pri kraju utakmice Rakitić je primio nezgodan udarac u nogu zbog kojeg bi ga, nagađaju španjolski mediji, trener Barcelone Luis Enrique mogao odmarati na gostovanju protiv Malage u srijedu, no Raketa bi već u subotnjem srazu protiv Granade na Nou Campu trebao biti u prvih jedanaest 'blaugrane'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića