Obavijesti

Sport

Komentari 83

Rakitić: Leo Messi je čudesan, trebaju mu dati sve nagrade...

Rakitić: Leo Messi je čudesan, trebaju mu dati sve nagrade...
4

Prije pet ili šest godina igrao sam protiv APOEL-a u dresu Schalkea. Rade dobro i rezultati se vide. Imam prijatelja u ciparskoj ligi, bit ćemo spremni, kaže Rakitić...

VIDEO

Barcelona u utorak gostuje kod APOEL-a u 5. kolu Lige prvaka. PSG i Barcelona predvode skupinu F i sigurni su prolaznici dalje. Ajax i APOEL bore se za Europsku ligu. Barcelona je teškom mukom dobila APOEL u utakmici na Nou Campu u rujnu.

- Znam što APOEL radi. Prije pet ili šest godina igrao sam protiv njih u dresu Schalkea. Rade dobro i rezultati se vide. Imam prijatelja u ciparskoj ligi, bit ćemo spremni - rekao je Rakitić, koji je na "presicu" stigao u društvu Luisa Enriquea.

- Sutra je za nas novi test. Normalno je da trener mijenja postavu. Igrači koji će biti na terenu znaju što im je činiti. Moramo nastaviti pobjeđivati - dodaje Raketa.

Hrvatski veznjak osvrnuo se na Messijev rekord od 253 gola u Primeri. Argentinac je zabio "hat-trick" Sevilli i upisao se u povijesne knjige španjolskog nogometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mogao bih puno pričati o Messiju... To što on radi je čista uživancija. Čisti nogomet. Ponosan sam što mogu biti s njim na travnjaku i dijeliti povijest koju piše. On nema granica. Pričao sam s Kovačićem neki dan o Messiju. S dužnim poštovanjem prema svima ostalima, Messiju bi trebali dati sve nagrade. Nikad se više neće roditi takav igrač. Želim mu da zabije još 200 golova - rekao je Rakitić.

Enrique: Xavi je unikat

Očekujem sličnu utakmicu kao na Nou Campu. Xavi i Rakitić su sjajni i na taktičkom planu pa će lako kompenzirati sve promjene u našem napadačkom dijelu momčadi. Neće nam biti lako, a očekujem bodove kako bismo bili prvi, rekao je Luis Enrique.

- Vidim Messija, Neymara i Suareza kao napadački trio za budućnost. Ima vremena za njih trojicu, ali priključuju im se Pedro, Munir i Sandro. Xavi? On je unikat. Mislim da takvog igrača više nikad nećemo vidjeti - dodao je trener Barcelone. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet