Obavijesti

Sport

Komentari 92

Real izgubio, Keita bacio bocu vode na Pepea prije utakmice

Real izgubio, Keita bacio bocu vode na Pepea prije utakmice
9

Europski prvak izgubio je i drugu utakmicu na Champions kupu. U Dallasu je bolja bila Roma 1-0, a jedini je gol zabio Totti. United je pobijedio Inter nakon penala

VIDEO

Nakon poraza od Intera na penale, Real Madrid na američkoj je turneji izgubio i od drugog talijanskog predstavnika. Bolja je od prvaka Europe bila Roma slavivši 1-0 , a jedini je gol na utakmici zabio legendarni Francesco Totti u 58. minuti.

No uvod u utakmicu bio je gotovo zanimljiviji od same utakmice. Romin veznjak i bivši igrač Barcelone Seydou Keita najprije je odbio rukovanje s Pepeom , a onda je portugalskog reprezentativca u gužvi gađao i bocom vode . Na sreću najiskusniji igrači Reala brzo su smirili situaciju i utakmica je napokon mogla početi.

VIDEO

Bolje je u susret drugog kola International Champions kupa krenuo Real te imao šanse i inicijativu, no nikako nije uspio ugurati loptu u gol. Prvu priliku na utakmici imao je Gareth Bale , a upravo su on i Luka Modrić pravili najveće probleme Talijanima, no na poluvrijeme se otišlo bez golova . Roma se, pak, orijentirala na kontre, a kazna za Realove promašaje stigla je u drugom poluvremenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Legenda Rome i talijanskog nogometa Francesco Totti u 58. minuti odlično je reagirao na ubačaj Florenzija i silovito zabio za pobjedu 'vučice' . Real se s dva poraza od talijanskih momčadi oprostio od obrane naslova na ovom turniru.

VIDEO

Luka Modrić za Real je igrao do 74. minute i bio ponovno glavni pokretač Realovih akcija u veznom redu.

United pobijedio na penale

U drugoj utakmici International Champions kupa Manchester United pobijedio je Inter nakon boljeg izvođenja penala 5-3 (0-0). Kod Uniteda je penale pogodilo svih pet igrača, a za Inter je promašio Andreolli. Mateo Kovačić nije bio u konkurenciji za ovu utakmicu .

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu