Obavijesti

Sport

Komentari 15

Remi Fenera uz četiri crvena, Galatasarayu 20. titula prvaka

Remi Fenera uz četiri crvena, Galatasarayu 20. titula prvaka
1

Infarktna završnica utakmice s četiri crvena kartona završila je bez pobjednika. İstanbul Başakşehir i Fenerbahçe odigrali su 2.2, a Galatasaray je postao prvak

VIDEO

Rijetko viđenu utakmicu odigrali su İstanbul Başakşehir i Fenerbahçe u pretposljednjem kolu turske Superlige. Završilo je remijem 2-2, čime je Fener izgubio teoriju za naslov prvaka, pa 20. titula prvaka Turske pripada Galatasarayu.

Başakşehir je poveo u 53. minuti golom Mehmeta Batdala, a devet minuta poslije isti igrač udvostručio je vodstvo İstanbula. A onda je stigao finiš utakmice i ludi rasplet.

Diego Ribas u 81. minuti zabija u prvi kut za 2-1, a tri minute poslije Mehmet Topuz dobio je crveni karton i Fener je ostao s igračem manje. Ali nije ga to pokolebalo jer je četiri minute poslije Pierre Webó glavom pogodio za 2-2.

Iako je ispustio veliku prednost, İstanbul Başakşehir mogao je u samom finišu i pobijediti jer je dobio penal. No Mehmet Batdal promašio je penal, a potom su gostujući igrači u nadoknadi potpuno izgubili živce i dobili čak tri crvena kartona. Isključeni su Bruno Alves, Caner Erkin i Pierre Webo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kolo prije kraja tako je jasno da će Galatasaray s pet bodova prednosti pred Fenerbahçeom osvojiti naslov, a treći je Beşiktaş bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića. Başakşehir ima dva boda prednosti pred Bursasporom u borbi za mjesto koje vodi u Europsku ligu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu