Obavijesti

Sport

Komentari 50

Rijeka se nastavlja pojačavati: Tomasov je potpisao do 2018.

Krilni napadač Marin Tomasov novi je igrač Rijeke. Bivši član Zadra, Hajduka i 1860 Münchena stavio je potpis na troipolgodišnji ugovor s klubom podno Kantride...

VIDEO

Nakon Josipa Mišića i Bekima Balaja, Rijeka je dobila još jedno pojačanje na početku priprema za drugi dio sezone. Riječ je o Marinu Tomasovu, 27-godišnjem krilnom napadaču koji je potpisao do kraja sezone 2017./2018.

Transfer je potvrdio hrvatski doprvak na Twitteru gdje je priložio i fotografiju bivšeg mladog reprezentativca Hrvatske s bijelim dresom.

- Svakako sam zadovoljan što sam došao u Rijeku. Nakon epizode u inozemstvu vratio sam se u Hrvatsku i sada slijedi trening, borba i dokazivanje. Samo neka bude zdravlja i sreće. S Rijekom sam imao od početka kvalitetan kontakt, svidio mi se projekt i ciljevi koji su mi ljudi iz kluba predstavili, tu sam se pronašao i vjerujem da ću pokazati najbolje od sebe. Tu je prisutna lijepa atmosfera sa sjajnim navijačima, zdrav ambijent, možda i iznenađujuće u Hrvatskoj, ali neka je tako. Volio bih da bude još više toga - prenosi Tomasovljeve riječi Rijekina službena stranica.

Profesionalnu nogometnu karijeru Tomasov je počeo u rodnom Zadru, gdje je igrama privukao interes Hajduka. Od 2009. do 2012. igrao je na Poljudu, a onda je preselio u redove njemačkog drugoligaša 1860 Münchena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odmah se priključujem momčadi, želim što prije vidjeti suigrače, upoznati trenera i stožer i posvetiti se poslu. Pratio sam rezultate Rijeke, dosta igrača poznajem iz mladih reprezentacija ili s utakmica koje sam igrao za Zadar i Hajduk pa sam siguran da neće biti problema s prilagodbom - dodao je.

Osim devet nastupa u reprezentaciji do 21 godine, Tomasov je jednom obukao i dres "A"-vrste, u prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje u Jeonjuu u rujnu 2013. (2-1).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska