Obavijesti

Sport

Komentari 12

"Rocky" na Goodison Parku: Stallone se obratio navijačima

"Rocky" na Goodison Parku: Stallone se obratio navijačima
9

Everton je odigrao 0-0 protiv West Bromwicha na Goodison Parku. U poluvremenu su snimljeni kadrovi koji će se naći u novom filmu o Rockyju koji izlazi '16. godine

VIDEO

Došli su na utakmicu. Završit će u holivudskom blockbusteru. Evertonovi navijači koji su ostali na svojim mjestima u poluvremenu protiv West Bromwicha bit će dio posljednjeg serijala o Rockyju, kojeg glumi slavni Sylvester Stallone.

Stallone se preko video zida obratio navijačima u poluvremenu utakmice 23. kola na Goodison Parku, u kojoj je Everton odigrao 0-0 protiv West Bromwicha.

REUTERS/PIXSELL

Kadrovi snimljeni s tribina u pauzi utakmice, kad su sve četiri tribine Goodison Parka skandirale na pjesmu "Burning Heart", trebali bi se naći u novom filmu o Rockyju koji izlazi 2016. godine , a zvat će se "Creed". U njemu Sylvester Stallone glumi Rockyja Balbou koji je trener i mentor unuku svog nekadašnjeg velikog protivnika, kasnije i prijatelja, Apolla Creeda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
REUTERS/PIXSELL

Stallone je već bio na Goodison Parku. Američki glumac došao je na utakmicu Evertona u siječnju 2007. godine, a s klubom ga je povezao boksač Tony Bellew, veliki navijač Evertona, koji u Stalloneovom filmu "Creed" ima jednu od uloga. 

Upravo je Bellew  jedan od najzaslužnijih što će navijači "Toffeesa" biti u novom serijalu o najpoznatijem filmskom boksaču svih vremena.

Mirallas uzeo loptu i naljutio navijače

Evertonovi navijači će najviše žaliti zbog situacije pred kraj prvog dijela i sebičnosti belgijskog reprezentativca Kevina Mirallasa.

Lescott je igrao rukom u svom šesnaestercu, a Everton je dobio šansu za vodstvo s bijele točke. Kevin Mirallas je loše pucao i upropastio najbolju šansu Evertona u prvih 45 minuta, a kasnije se pokazalo i najbolju šansu na utakmici.

REUTERS/PIXSELL

No nikome na Goodison Parku nije bilo jasno zašto je pucao Mirallas, a ne Baines koji redovito izvodi slobodnjake i penale. Baines je dosad zabio 15 od 16 penala u Premiershipu.

No ovoga puta Mirallas je uzeo loptu, ignorirao je savjete Lukakua i Naismitha da preda loptu Bainesu. I promašio. 

Za "nagradu" ostao je na poluvremenu u svlačionici. Ostalo je 0-0. Menadžer Roberto Martinez tvrdi kako je Mirallas ostao na poluvremenu zbog ozljede.

- Baines je prvi izvođač penala u mojoj momčadi. Ali Mirallas je dobro izveo penal protiv West Hama pa je odlučio pucati. Nije ispalo najbolje. Kevin se nije osjećao najbolje na poluvremenu. Mučio ga je mišić pa nisam htio riskirati - rekao je Martinez.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...